Småplukk

Her finner du noen små tips, sendt inn fra våre brukere, som kan være gode å ta med seg under bryllupsplanleggingen. Tips om bordkort, lysmansjetter og etui.

Publisert Oppdatert
BORDKORT
Ønsker å dele noen ideer til bordkort som jeg har. Lag små staffelier (slikesom kunstmalere bruker) av tre og sett ganskeenkelt bordkortet på det. Eller få en glassmester til å skjære til småspeilbiter som en kan male/skrive navnet på.Små modeller av brudeparet(kan lages på så ymse vis) med et kort mellom seg,er også stilig.


LYSMANSJETTER.
Til vårt bryllup som foregikk 28.07.01 kjøpte jeg "gullnetting" (fås på gardinforretninger og sikkert andre steder der de selger tøy). Denne klipte jeg opp i kvadrater og la to oppå hverandre slik at de dannet en stjerne. Denne stjernen la jeg oppå lysestaken (midt på) og tredde lyset nedi. Kan bli trangt, men man kan jo også klippe hull for stearinlyset. Størrelsen på kvadratene kan mann bestemme selv alt etter hvor store stjerner man vil ha. Hvilket tøy en vil bruke er jo også opp til en selv.... :) Må skryte litt av meg selv og si at det ble kjempefint. MEN, pass på at ikke lysene ikke brenner for langt ned slik at "stjerna" plutselig tar fyr..... Litt ille om middagsbordet plutselig skulle stå i fyr og flamme!! :)


ETUI
En god ide´ kan være å kjøpe "etui" som en kan legge vielsesatesten i. Disse er ikke så dyre og passer godt for de med ikke så veldig god økonomi. På disse er det også plass til å gravering. Fåes bla hos gullfunn.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning