Singel og glad!

Slik koser du deg alene på valentindagen!

Publisert Oppdatert
Selv om mange single kanskje syns dagen er komplett tullete er det et faktum at kjærlighetsdagen for alvor begynner å få fotfeste også i Norge. Så istedenfor å være singel og bitter, vær glad og fornøyd. Her får du tipsene!

Favorittbladet ditt

Stikk innom bladkiosken og kjøp deg et sladreblad eller favorittmagasinet ditt. Kanskje finner du en ny pocketbok som frister?

Kjøp masse sjokolade!

Selv om snop helst hører til i helgene, er du hjertelig velkommen til å kose deg litt ekstra sammen med din favorittsjokolade i dag! Og torsdag er jo en slags lillelørdag..

Pynt opp!

Du kan da kjøpe blomster til deg selv! Stikk innom blomsterforretningen og ta med deg noen roser eller tulipaner og pynt opp stuen din!

Gå hjem fra jobb

Gå hjem fra jobb istedenfor å ta buss eller trikk. Ta et dypt åndedrag og kjenn den friske vinterluften gjennom nesen din. Hør gjerne på gode låter på mp3-spilleren din!

God trening!

Kanskje du skal trene litt ekstra hardt i dag? Spinn litt fortere, løft litt tyngre vekter, løp 300 meter lenger, kjenn at du lever!

Invitere venninner

Hvorfor ikke ringe til dine single venninner og høre om de vil komme på middag hos deg? Smell sammen en enkel rett, sprett gjerne en flaske vin og kos dere!

Nyt et bad

Når du er alene igjen i leiligheten kan du nyte et bad, eller bare tenne noen stearinlys i stuen, sette på litt avslappende musikk og lese eller surfe på nettet.

Ansiktsmaske

Sørg for å rense huden din godt før du legger deg. Før du pusser tennene dine, kan du legge en oppfriskende ansiktsmaske på huden din, skylle den av og smøre deg inn med nattkrem.

Sov godt!

Kjenn så deilig det er å ha hele sengen for seg selv! Sørg for å sove godt, still klokken slik at du får sove 15 minutter lengre i morgen, tenk da er det fredag og helg!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning