Scorpina - moderator og pulverheks!

Scorpina er krimfan, elsker musikk med fart i, leser tarotkort og vil til Egypt. Vi har tatt en prat med den komplekse og livlige damen!

Publisert Oppdatert
Du har kanskje lagt merke til Scorpina i forumet? Hun er høyt og lavt, med en skrivemåte som fengsler og begeistrer. En dame full av motsetninger, som kvinner flest akkurat passe kryptisk og sammensatt. Om hun hører på lokalradioen eller NRK-Mp3 spiller ingen rolle, og hun elsker krimromaner, jo blodigere jo bedre..

For to år siden bestemte Scorpina og Scorpinamannen seg for at de endelig skulle gifte seg, etter 12 års samboerskap. Etter å ha søkt på nettet etter informasjon fant Scorpina Kvinneguiden, og siden har hun vært her.

-Som "kvinne av tiden forventer jeg effektivitet" - og fridde over middagen en kveld i september 2003. Superromantisk? Næh...men veldig effektivt! Jeg fant Kvinneguiden, og ble ihuga og fast bruker på bryllupsforumet. Nå er jeg gift, og lykkelige er vi!

Scorpina er ikke typen som gjemmer seg bort. Hun er rett fram og direkte, og lurer absolutt ikke rundt hjørnene. Hun har fått høre av venner at hun hadde egnet seg svært dårlig som politiker, hun er altfor ærlig og direkte til å skryte på seg løfter hun vet hun ikke kommer til å klare å holde.

-Min mann er overbevist om at jeg har et y-kromosom for mye i meg Ja, han sier at jeg er veldig lik mannfolk på mange måter. Jeg går IKKE rundt grøten. Jeg tar "slosskampen" der og da. Furting, sutring og putring får jeg HEELT fnatt av. Hvis for eksempel en mann spør kona si om hva som er galt, kan hun himle litt med øynene, sukke litt, stå med arma i kors og svare i litt for skarp tone "INGENTING er i veien". Jeg er stikk motsatt av slike kvinner. Min mann sier at jeg er så takknemlig "enkel" i så måte. Hvis min mann har klussa ting opp/gjort noen feil, vel så skal han IKKE gå rundt å lure på hva jeg mener om den saken. Men, jeg er tilhenger av å være fair og ettersom jeg ikke fordrar langsinte mennesker tar jeg opp saken der og da og er FERDIG med den. Gnukker ikke på det i lange tider, for så ta det opp i en eksplosjon av en diskusjon eller krangel x antall måneder etterpå, forteller hun.

Rett frem, men lettrørt

Rett fram og direkte er det ingen tvil om at Scorpina er. Allikevel blir hun rørt og sjarmert av bryllups- og fødselshistorier her på Kvinneguiden.

-Jeg blir veldig rørt og engasjert av å lese om andre kvinners historier det være seg bryllup eller fødsel. Å lese om en kvinne som forsøker å bli gravid, blir gravid og så kunne følge henne gjennom 40 uker med gleder, sorger, bekymringer og tårer til vi en dag får lese en herlig utredning om pressveer, stønn, pes og pust til hun endelig får en flott baby på brystet. Til å få tårer i øynene av! Eller, lese om et frieri og helt fram til dagen der hun står som blussende, nervøs og euforisk glad brud. Å få et lite innblikk i et annet menneskes liv - og viktige øyeblikk. Det er utrooolig fascinerende og artig, sier hun.

Nå kan Scorpina henge seg på, siden hun for noen ganske få uker siden fant ut at hun og mannen venter nummer to. Selv om man vanligvis kanskje ville tatt det litt med ro er Scorpinas hovedfokus faktisk det stikk motsatte; hun er på intensiv jobbjakt.

-Plan nummer UNO er å få meg en jobb. Jeg føler jeg er i et lite vakuum nå. Sånn vente-modus. Og, jeg fordrar det ikke!! Men, håpet er fortsatt oppegående og sterkt. Jeg er IKKE den første som gir opp - that's for sure, ler hun.

Moderator og pulverheks

Ved siden av å ta vare på den lille i magen, jobbsøking, og å ta vare datteren på 9 år er hun på Kvinneguiden, og for en liten stund siden ble hun moderator. Hvordan var det?

-Det var jo en rimelig stor overgang å gå fra å være bruker til å bli moderator. Som vanlig bruker trodde jeg det det var mer "enklere" å slette litt her, og redigere litt der, forteller hun.

Og om den driftige damen ikke var kompleks nok fra før, så forteller hun meg at hun attpåtil er en liten pulverheks:

-Jeg leser i tarotkort for meg selv og venner. Jeg og min mann har alltid vært interessert i andre kulturer, spesielt Egypt, faraoer og pyramider. Jeg kan vel kalles som en liten pulverheks - og har stor fascinasjon for for eksempel ouija-brett, sier hun.

-Den store drømmen må være å kunne reise i lag med mann og barn til Egypt. Å kunne SE og TA på pyramidene på Giza-platået! Både han og jeg er som nevnt veldig interessert i den kulturen, så det må være den "oh store lykke". Håper det blir en realitet en vakker dag.

Lander med bena på jorda

Hva er det beste med å være Scorpina?

-At jeg har et veldig godt nettverk i familie og venner. Jeg blir tatt for den jeg er. Ingen som dømmer meg men tar meg for den jeg er, rubb og stubb. At jeg er ihuga optimist, men realistisk - ønsker det beste for alle, og at jeg uansett hvor vanskelig ting ser ut, klarer å lande trygt med beina på jorda, gang på gang. At jeg har lett for å skaffe meg gode venner. At folk kan stole på meg og at de vet hvor de har meg. Jeg er ikke særlig uforutsigbar for å si det sånn. Jevnt og godt humør, tross alt - og nekter å gi opp!!

..og hva er det verste?

-At jeg kan ha en særdeles syrlig tunge hvis jeg føler meg provosert/satt opp i et hjørne. Skyr nær sagt ingen midler for å beskytte meg og mitt - og kan vel være litt bitch hvis jeg blir forbanna og såret. Jeg tilgir fort, men glemmer veldig sjelden. Moder'n sier jeg har hukommelse som en elefant. De tilgir men glemmer aldri! At jeg kanskje kan føles som en liten "amazonas" på noen mennesker.. Jeg er rett på og kan komme litt bardus på folk. Jeg har en veldig sterk psyke og det kan kanskje føles litt "intimidating" på mennesker som ikke er slik. Men, jeg ER klar over den innvirkningen jeg kan ha på folk og jeg jobber med saken med å "moderere" meg, sier hun.

Til slutt; hva ville vi aldri trodd om deg?

Jeg er en ihuga golfspiller!! Skikkelig dilla. Men det rare er jo at jeg aldri har så mye som tatt i en ekte putter eller drivekølle..!

i_188959

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning