Verdensmester i luftsex

Den regjerende verdensmesteren i luftgitar er fra Japan, men visste du at landet allerede har en mester i en virtuell sport? Vi snakker om luftsex..!

Publisert Oppdatert
Du vet sikkert hva luftgitarspilling er. En person på en scene, spillende på en gitar som ikke er der. Luftsex er omtrent det samme. En person på en scene, som simulerer sex med en partner som ikke er der.

- Luftsex ble opprinnelig oppfunnet av gutter som ikke klarte å få seg kjærester, men som desperat ville ha sex, sier J-Taro Sugisaku, den selverlærte oppfinneren bak fenomenet til Weekly Playboy.

Fenomenet har sin opprinnelse i en mannlig teatergruppe som jevnlig samlet seg i et teater i Tokyo, der de tilfeldigvis begynte å snakke om sexteknikker. Snart utviklet samtalen seg til å inkludere fysiske demonstrasjoner, og etterhvert begynte deltakerne å konkurrere om hvem som klarte å vise bevegelsene mest realistisk.

8 1/2 minutt med simulering

- Jeg må advare, luftsex kan være veldig avslørende, sier Sugisaku.

- Normalt vil man i en luftsexkonkurranse ikke klare å befri seg fra bevegelsene man vanligvis bruker under sex. En jomfru vil derfor ofte ganske tydelig fremstå som en jomfru. Vi har også sett tilfeller der menn simulerer sex med andre menn så realistisk at det ikke kan være tvil om at luftsexartisten er bifil eller homofil, fortsetter han.

Japans regjerende verdensmester i luftsex er en mann som kaller seg Cobra, og han mener at det bak enhver god luftsexfremføring ligger mer enn fysiske bevegelser.

- Jeg vant fordi jeg tenkte på ekskjæresten min. Hun dumpet meg to dager før konkurransen, og framføringen min var en beskrivelse av hvordan jeg gjerne ville tatt farvel med henne. Det var det absolutt beste utgangspunkt for en konkurranse, og en av årsakene til at jeg vant.

Fremføringen som viste seg å være av verdensmesterkvalitet varte i 8 1/2 minutt, og involverte slikking på øreflipper, påsetting av kondom mens han kysset "partneren", ejakulering og litt kos etterpå.

Kilde: Mainichi Daily News i_192367

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning