Verdens beste sommerjobb

19 år gamle Aja har, i følge seg selv, verdens beste sommerjobb – hun tester vibratorer og kondomer. - Det er viktig å få folk til å forstå at det ikke er ulovlig å ha sexfantasier, sier hun

Publisert Oppdatert
Kondomeriet har både såkalte "frivillige testere" som kjøper produktene selv og registrer sine tilbakemeldinger fortløpende via Internett, samt 6 faste produkttestere. I tillegg til Aja Nafstad, består det faste panelet av en jente, to gutter og to par. Glidemidler, vibratorer, dobbeldildoer, klitorisstimulatorer, erotiske filmer og kostymer er bare noen produkter panelet får bryne seg på.

Stort engasjement

Asker-jenta Aja Nafstad ble plukket ut som fast tester i forbrukerpanelet etter at hun hadde registrert seg som frivillig tester.

- Jeg får tilsendt testprodukter i posten og tester så disse sammen med kjæresten eller alene, sier Nafstad.

Etter at Nafstad har testet produktene, skriver hun en rapport som inneholder ren informasjon om produktet, samt sin egen vurdering. Alt fra materiale og støynivå, til effekt, spenning og glede av produktet skal vurderes. Ajas rapport legges så ut på nettsidene slik at nysgjerrige forbrukere kan lese hva hun synes om produktet.

Hun bli ikke rik av jobben. Den eneste godtgjørelsen hun får er å beholde leketøyene hun og kjæresten tester.

Ærlige tilbakemeldinger

- Det hender jeg gir negative tilbakemeldinger på produkter jeg tester, men produkter jeg ikke liker, kan være supre for andre. For eksempel liker noen tykke og andre tynne dildoer, understreker Nafstad.

Hun gir også tilbakemeldinger om produkter hun savner både hos Kondomeriet og andre erotiske forretninger i Norge. Både gode og dårlige anmeldelser publiseres på Kondomeriets egne testsider på Internett.

Vil hjelpe andre

Nafstad synes det er spennende å lære nye ting, og leser en del om sex og samliv.

- Jeg synes det er viktig å få folk til å forstå at det ikke er ulovlig å ha sexfantasier. Dersom jeg ved å være produkttester kan bidra til mer åpenhet om sex, synes jeg det er en stor glede, sier hun.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning