Veddet bort en trekant

Da Richard Green fortalte dama si at han kunne tenke seg en trekant ga hun han en real utfordring. Hvis han klarte å lage en nettside som fikk 5 millioner treff så skulle han få oppfylt drømmen sin..

Publisert Oppdatert
Richard og Katie er ikke som alle andre kjærestepar. Da Richard ymtet frampå at en av hans største fantasier var å ha trekant med Katie og en annen jente sa hun ikke blankt nei, hun ga han heller en ufordring.

Hvis han klarte å få 5 millioner unike treff på websiden sin med det passende navnet pleasemakethiswork.com/ så skulle hun la han få oppfylle drømmen. En kontrakt ble skrevet, der det blant annet ble dokumentert at Richard ikke fikk velge en av sine ekskjærester eller Katies beste venninne som tredjeparten i trekanten.

Nådde målet

Ettersom det raste inn med treff på nettsiden tok det ikke lang tid før 5 millioner treff var nådd. Nå valgte paret å dra det enda lenger. Først og fremst skulle potensielle trekantpartnere vises frem på hjemmesiden, og publikum skulle få være med å velge hvilken av damene som skulle få den heller tvilsomme æren av å ha sex med Richard og Katie. Men ikke nok med det; utfordringen ble også utvidet til å dreie seg om 15 millioner treff, og hvis Richard klarte å få til det, så skulle han få oppleve en firkant, med Katie og to andre jenter.

I skrivende stund har siden rundet 14 950 000 antall treff, og i og med at Richard har fått publisitet i medier verden over skal vi ikke se bort fra at han er i boks nå. Hva blir den neste utfordringen..?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning