Vårkåt hele året

Like sikkert som man får lyst på utepils når sola begynner å varme, så dukker vårkåtheten frem, eller?

Publisert Oppdatert
  • Les mer på Cpunktet.no!

    Personlig vil jeg ikke si at jeg er mer viril nå om dagen en for ett par måneder tilbake. Jeg er det hele året rundt, og det var vel derfor jeg endte opp som "hu derre dildotester'n". Not!

Cecilie Kjensli på Kvinneguiden!

Kvinneguiden.no har et samarbeid med den frittalende sexpiratoren Cecilie Kjensli (38) som skriver rett frem om sex og kjæresterier uten å dekke seg bak halvtygde undersøkelser.


Dette betyr at hennes artikler fra orgasmesenteret Cpunktet.no også blir å finne her hos oss!

Det var selvfølgelig ikke derfor, men mange tror kanskje det. Spesielt han som ringte meg i perioder fra ukjent nummer og stønna inn i røret, akkurat som om jeg fant det særlig opphissende, men det er en annen sak.

Kåt bare av tanken

Du lurer kanskje forresten på hvordan i all verden det har seg at jeg begynte å anmelde sexleketøy? Det skjedde ganske tilfeldig.

En venninne kom en gang på begynnelsen av 90 tallet hjem fra USA med en utrolig kul vibrator i kofferten, som åpnet en helt ny verden for meg. Orgasmene kom i ekspressfart og jeg husker jeg ble kåt bare av å tenke på den.

Misunnelig som en unge

Jeg ble like misunnelig på sexleketøyet hennes som jeg ble på nabojenta da jeg var liten. Hun hadde nemlig en bitte liten tohjulsykkel mens jeg fremdeles måtte slite med en trehjuling.

Vibratoren til venninna var umulig å få tak i Norge, noe jeg syntes var for jævlig irriterende. Jeg glemte aldri dette vidunderet av en sexmaskin, og da jeg holdt på å kjede meg i hjel som dårlig student mange år senere, tenkte jeg at det var på tide å finne på noe annet.

Kort fortalt så kontaktet jeg erotisk magasin og foreslo at jeg kunne hjelpe dem med å plukke ut deilig sexleketøy for damer, og omtale disse for å prøve å gi svar på det jeg selv ikke hadde turt å gå inn i en butikk å spørre om. Oppdraget ble mitt, og så balla det på seg.

Bæreposer med sexleketøy

Jeg må innrømme at jeg ikke følte meg særlig høy i hatten da jeg kom hjem etter første dag på jobb. - Hva har jeg funnet på nå, tenkte jeg da jeg så meg selv i speilet der jeg sto med to bæreposer fulle til utprøvning.

- Og så er jeg ikke kåt en gang! Ja ja. Jeg får vel bare stappe dem inn i skapet og ta fram en etter en når jeg får lyst, tenkte jeg, og det gikk fint det.

- Men åssen turte du det? Dildo, liksom, pleiede folk å spørre om før.

- Vel, jeg veit ikke helt, men vi alle er kåte og har sex på et eller annet vis, så da kan det vel umulig være så flaut? - Dessuten vil jeg bare dele mine erfaringer med alle som er nysgjerrige og som har lyst, fordi jeg tror at disse deilige dingsene er bra for oss.

Vårkåt-fenomenet

Jeg er selvfølgelig ikke kåt hele året rundt, men inni mellom akkurat som for de fleste, avhengig av syklusen, humøret og andre ting jeg finner inspirerende.

Våren gir jo på sett og vis et ekstra kick, men det sies at det er selve lyset som er årsaken til "vårkåtheten". At lyset som trenger inn i øyet påvirker produksjonen av kjønnshormonene i hjernen vår. Mulig det.

Det som er litt forunderlig med vårkåt-fenomenet er at det er helt streit å snakke om det på våren, men det er kanskje ikke like greit å snakke om det resten av året?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning