Uten samme tak

Å bo i hvert sitt hus og heller besøke hverandre, begynner å bli en populær trend blant par. Nå viser det seg at separate hjem faktisk får kjærester og ektefeller til å holde sammen!

Publisert Oppdatert
Det er flere kjærestepar som tror at det å bo sammen vil styrke forholdet deres, det kan ofte resultere i at de flytter inn med hverandre alt for tidlig, noe som igjen går ut over forholdet.

Ett hus - flere utfordringer

Vil ikke kjæresten din flytte sammen med deg? Fortvil ikke, det kan være svært bra for dere å bo i separate leiligheter! For å kunne bo sammen må man først og fremst kjenne hverandre godt eller være svært åpen for å slippe en annen person helt inn på sitt privatliv. Man må være klar for store endringer i hverdagen som det å hele tiden ta hensyn til en annen person gjennom for eksempel å lage ekstra mat, vaske klær og gjøre rent for flere enn deg selv .

I tillegg er hele poenget med å bo sammen å få mer tid til hverandre. Problemet som mange samboere opplever, er at de ser hverandre når de er trøtte og slitne etter lange arbeidsdager, av og til må kanskje en av partene ta med seg jobben hjem, det blir ugjevnhet i forholdet og kveldene kan bli lange, seige og svært usosiale.

Kvalitetstid

Plutselig kan mange oppleve at man faktisk får mindre kvalitetstid sammen enn før da man bodde fra hverandre. Det positive med å bo under forskjellige tak, er at par kan kommunisere med hverandre over telefon og mail og gjerne møtes daglig over lunsj eller middag, men i tillegg sove godt og slappe av eller stresse og jobbe hver for seg! Under den tiden paret møtes, kan de dele spennende episoder og tanker med hverandre, mens negativiteten skjermes mer bort fra forholdet, og positiv energi hjelper begge to, samt kjærligheten mellom dere.

En annen positiv side ved å bo i forskjellige leiligheter eller hus, er at man kan overnatte hos hverandre, og kjærlighetslivet blir automatisk mer lidenskapelig på den måten.

Voksende trend

Det finnes ektefeller som har bodd hver for seg i over 20 år og som fremdeles er lykkelig forelsket i hverandre. Fersk forskning kan fortelle at over to millioner par i Storbritania, som lever i et seriøst kjærlighetsforhold, bor hver for seg.

Times online forteller at antallet på par som er sammen og bor under forskjellige tak, nå er like høyt som antall samboere i Storbritania. Eksperter forklarer at trenden er blitt mer akseptert blant gifte og samboere da dette viser seg å virke som en slags terapi for samholdet, vennskapet, lidenskapen og kjærligheten i forholdet.Kilde:timesonline

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning