Ti kjappe til utrolig sex!

Gamle kjente betyr ikke nødvendigvis kjedelig sex. Du har nemlig mange muligheter til å blidgjøre partneren din!

Publisert Oppdatert
Den beste sexen har du med en partner du kjenner godt, men av og til kan det føles som om dere kjenner hverandre litt for godt, og det kan bli kjedlig i perioder. Da er det greit å kunne forføre partneren din på nye måter!

1. Kombiner romantikk med erotikk

Du føler deg verdsatt når partneren din sender deg blomster, så hvorfor ikke returnere en tjeneste? Hvis du ikke tror at dette er helt hans stil, forsøke å sende en flaske dyr champagne, rødvin eller wisky.

Så kan du snu romantikken til noe litt mer sexy. Legg ved en lapp hvor du forklarer i detaljer hva partneren din har gjort for å fortjene dette - ikke at han vasket bilen din , men at han gav deg oralsex til å dø for forrige uke! Lappen kan også beskrive hva du lengter etter i natt.

2. Ha en sengepiknik

Lag til kjølig vin i en isbøtte, fingermat som sjokolade og frukt, la en erotisk film spille i bakgrunnen og kos dere på soverommet!

3. Bli en bokorm

Invester rundt 700 kroner i kjærlighetslivet ditt og gå inn i en bokbutikk og finn en haug med gode sexbøker. For eksempel Hot Sex: How to do it av Tracy Cox, og The New Joy of Sex av Alex Comfort.

Etter det kan du tenke på ideer som trigger fantasien din. For eksempel Tantric sex, fantasier, hvordan få en haug med orgasmer på en time. Du behøver ikke lese bøkene fra perm til perm, bare skumles og hold tankene ferske og kreative.

4. En gang er ikke alltid nok

Det er mye snakk om at kvinner må få flere enn en orgasme, men dette gjelder for menn også. Ha sex om morgen i helgene, og så kan du dra partneren din til sengs igjen senere på dagen!

5. Bli våt!

Vann gjør fantastiske ting: det gjør oss vektløse og fleksible og sørger for at hver eneste kroppsdel smaker og lukter fantastisk! Det er ikke alltid anbefalt å ha sex i vann da det kan tørke ut vaginaen og trenge inn.

Men i et badekar, på spa, i badebasseng og i havet er gode steder for et lite forspill.

6. Posjonering

Av og til kan det være greit å ikke kjøre på med kyssing fra topp til tå under sex, men heller å konsentrere seg om en aktivitet av gangen. For eksempel kysse og kose en gang, oralsex uten samleie en annen gang og samleie uten oralsex. Dette skaper variasjon.

7. Flørt med hverandre

Selv om dere har vært sammen i mange år! Eksperter sier at flørting sender ut naturlige amfetaminer og endorfiner i kroppen, noe som stimulerer til en plutselig høyde - ikke helt ulik en orgasme.

Late som du akkurat har møtt ham og spill litt som du gjorde i begynnelsen. Kle deg sexy, se partneren din rett i øynene når du prater med ham og vær klar over kroppen din når du beveger deg fremfor ham.

8. Send sexy beskjeder

Det skrevne ord er utrolig maktfullt. Plante lapper her og der, for eksempel i kjøleskapet hengt fast på juicekartongen, i kofferten hans eller på pcen. Hver lapp beskriver en kroppsdel hos partneren din som du synes er uimotståelig sexy. Eller skriv lapper til ham ti ting du skulle ønske du kunne gjøre med ham der og da.

9. Erte ham

Damer, har dere middagsgjester? Skubb kjæresten din opp mot kjøleskapet, grip tak i penisen hans og gi ham et stort kyss mens han hjelper deg på kjøkkenet. Prat uskyldig til gjestene dine mens han gjemmer seg på kjøkkenet og venter på at ereksjonen hans skal forsvinne igjen.

10. Gå uten undertøy!

Dette er en het ide som til og med de mest pinglete damer kan klare! Alt du behøver er å pynte deg pent for en kveld ute - og glem å ta på deg truse! Du kan enten fortelle ham det, eller du kan ved et lite "uhell" vise det til ham uten å krysse bena dine.Kilde: thirdage.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning