Suksessfull solosex!

Den beste sexen har du ofte helt alene. Vi gir deg tolv onaneringstips som garantert vil ta deg til syvende himmel!

Publisert Oppdatert
Gjør jeg dette riktig? Skal den fingeren der? Mange spørsmål kan stilles, også når man skal onanere. Det er ikke alltid like enkelt, og det gjelder å finne ut hva som passer deg best. Den enkleste måten å gjøre det på, er å prøve på deg selv - gang på gang på gang..

Forfatter Anne Semans har i boken The Many Joys of Sex Toys, blant annet listet opp triks for å onanere på hett vis. Nedenfor kan du lese tolv av Semans uforglemmelige og frekke tips!

Slapp av

Nøkkelen til nytelse er å slappe av, pass på å ikke stresse. Slutt å tenke på jobb, unger og skittentøy. Ta et varmt bad eller bli massert på forhånd!

Tenn deg selv

Tenk på hva som gjør deg opphisset. Så forestiller du deg selv naken med den du liker best, gjerne en kjendis du drømmer om! Se for deg din favorittfantasi og tenk på hvordan du ønsker å bli tatt! Hør gjerne på musikk eller se en film som tenner deg.

Se på

Om du aldri har sett på vaginaen din, kan det være lurt å gjøre det. Du har sikkert hørt mange ganger at det hjelper å bruke et speil for å finne klitoris. Finner du ut hvor den er, blir veien til orgasme kortere!

La fingrene vandre

Bruk fingrene dine til å vandre over kjønnsorganet ditt. Kjenn hvor myk og våt du er og kjenn hvor hard og oppsvulmet klitoris er. Trekk tilbake huden på klitoris og kjenn på glansområdet, her er du svært sensitiv. Stikk en finger inn i vagina og kjenn forskjellen på hudteksturen utenpå og inni.

Lek med deg selv

Legg fra deg speilet og nyt deg selv når du tar på vagina på nytt. Start med å legge hånden din over huden, kil på områdene som føles spesielt sensitive, inkluder brystene og innsiden av lårene dine. Varier bevegelsene, dra, knip og gni på den myke huden. Fokusere på klitoris, noen kvinner liker en finger på hver side av den, andre vil gjerne ta direkte på den.

Kjenn vibratoren

Bruk vibratoren din på samme måte som hendene dine. Utforsk kroppen din med den vibrerende styrken, men spar klitoris til slutt. Plasser vibratortuppen lett på klitoris, om vibratoren er for sterk, plasser et håndkle eller en klut i mellom for en mykere vibrasjon.

Bruk musklene

Bevege hoftene dine sakte frem og tilbake og knip musklene slik du gjør når du er tissetrengt.

Miks det sammen

Variere farten på vibratoren din og press gjerne mer på dersom du trenger en sterke vibrasjon, om du beveger leken rundt, prøv å endre retningen i bevegelsen. Når du kjenner at du blir mer og mer opphisset, forsøke å stoppe og starte vibratoren, ved å "erte" klitoris, vil du bli mer og mer opphisset mens du fortsetter, og klimaks blir enda sterkere! Om du synes det er vanskelig å nå klimaks, stopp leken i en lengre periode og slapp av i musklene dine. Prøv å bruke vibratoren i en annen posisjon, klem den mellom bena eller ligg oppå den.

Pust dypt

Motstå trangen å holde pusten. Pust dypt og øve deg på å koordinere rytmen på pusten mens du blir mer og mer opphisset. Når du kjenner at du nærmer deg orgasme, pust inn, og pust godt ut når du får orgasme, da kjenner du den seksuelle energien flyte gjennom kroppen din!

Fortsett

Noe som er frustrerende og magisk med orgasmen er at den kan føles veldig fjern helt til rett før du kjenner at den kommer. Når du først kjenner at du ikke kan holde tilbake mer, vil orgasmen sveipe over deg på sekunder og kroppen din kjenner flere rykninger og deilige muskelsammentrekninger.

Multiorgasmer

Vibratorer er hvileløse og kan holde på så lenge du har batterier! Etter din første orgasme, fjern vibratoren fra klitoris hvis den føles for sensitiv. Men fortsett gejrne etter noen få sekunder, da skal du kjenne at du lett får en ny orgasme. Du vil gjerne bli overrasket over hvor lett det egentlig er!

Prøv igjen og igjen..

Ikke vær bekymret hvis du ikke får orgasme på første runde. Plukk opp gleden igjen senere og prøv på ny. Noen ganger kan det ta flere uker før kroppen din blir vant til stimulansen. Forsøk igjen og igjen, det er bare du som kjenner kroppen din best og du vil etterhvert kjenne hva du synes er deilig og opphissende.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning