Stripp ham kåt!

Liker mannen din stripping skal du vite at du har all makt til å tenne ham opp som en fyrstikk, vi gir deg tipsene!

Publisert Oppdatert
Du behøver ikke være flau for å ha et lite show for kjæresten din, det er en enkel grunn til at han er sammen med deg og ingen andre; han elsker hele deg! Gi slipp på alt det du kjenner deg usikker på ved deg selv, kast klærne fremfor ham og hypnotiser ham med sexy hoftevrikk.

Ditt show!

Du har kanskje lært deg hva som skal til for å gjøre mannen din klar som et egg, men variasjon skader jo aldri et forhold. Har du sett ham reagere som et barn i en godtebutikk når han titter på halvnakne damer på TV eller i magasiner? Nå er det din tur til å være den smellvakre dama han sikler etter! Det er din tur til å styre showet og gi ham en opplevelse han husker for alltid.

Egentlig kan du strippe for mannen din når som helst, men det er selfølgelig viktig med riktig setting, mykt lys, passende musikk og en avslappet atmosfære! Nedenfor kan du lese de ti viktigste tipsene for å strippe skjegget av ham:

Gode råd

1. Absolutt første regel: Du får lov å ta på ham, men han får ikke lov å ta på deg! Ikke verken med hender, munn, tunge eller penis. Bare øynene og fantasien hans får lov å suge til seg det som skjer fremfor ham.

2. Absolutt regel nummer to: Du må ha øyenkontakt med ham gjennom hele fremvisningen.

3. Ha lyset PÅ: Det hele handler om å vrikke på kroppen din og vise den frem, ikke gjemme den! Det spiller egentlig ikke noe rolle om du er vakrere enn alle andre supermodeller eller om du får den gamle nabokjerringa til å se bra ut - det handler helt og fullt om hva du føler. Du trenger ikke en perfekt kropp for å strippe, alt du behøver er selvtillit og sexy holdning!

4. Klask på deg: Pynt deg med falsk brunfarge (du er mer selvsikker når du er brun), lip gloss, rouge (gjerne rundt brystene for å få dem mer definerte) og litt babyolje for å gi kroppen din ekstra skinn.

5. Planlegg antrekket ditt: Nei, du går vanligvis ikke med sexy strømper og hofteholder på jobb, men det er ikke så mye annet å velge mellom. Hvis du vil strippe på impulsen for mannen din (med en gang dere kommer inn døren etter jobb) , må du huske på at du ikke går med for stort undertøy (a là Bridget Jones -truser!). En g-streng passer gjerne best på en striptease, men det viktigste er hva du føler deg mest sexy i selv.

6. Ikke vær forsiktig: Du skal kaste klærne rundt deg uten hemninger. Ikke stopp for å henge fra deg skjorte og skjørt eller brette sammen noe! Alt skal ligge der du slenger det!

7. Friste, erte og leke: Gjennom hele seansen skal du gå rundt ham, opp og ned, flørte med ham, kaste på håret ditt, og nyte kroppen din. Vær hans private danser.

8. Dine hender er hans hender: Ta på deg selv på den måten han vil ta på deg, på steder han ønsker å ta på deg. Du kan gjøre det lett og uskyldig ved å berøre deg selv på en jomfruelig måte. Eller du kan være skikkelig rampete, alt etter hva du tror han tenner på!

9. Bruk en dansers triks: Hold ett ben fremfor det andre, hælen skal være løftet så ofte som mulig. Det gjør at ellers så pinlige poseringer se elegante ut (og bena dine og kroppen din ser lange og sexy ut). Dette ser også bra ut på foto!

10. Velg riktig musikk: Velg den musikken som passer til humøret ditt og stemningen rundt opplevelsen. En sexy favorittsang er aldri å forakte.Husk på at det er bare å slippe seg løs, så lenge du føler deg sexy og ikke dum kan du være sikker på at kjæresten din blir uendelig opphisset og kåt!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning