Stripp for partneren din!

Har du lyst til å overraske partneren din med en opplevelse han sent vil glemme? Følg vår strippeguide, og du vil se ut som en profesjonell i løpet av et par timer med planlegging.

Publisert Oppdatert
Menn liker kanskje å se damer strippe, men aller best liker de å se sin kjære ta av seg klærne foran han. Ikke vær redd for at du ikke skal være like flink som de profesjonelle stripperne, det at han elsker deg veier opp for manglende rutine.

Våre 10 steg til en elegant strippesession:

-Glem valker og skavanker du ikke kan gjøre noe med i farta. Bruk heller tiden på å gjøre det beste ut av kroppen din. Hvis du føler deg bedre hvis du har litt farge på kroppen kan en selvbruningskrem gjøre underverker. Bruk litt tid på badet for å fjerne hår på diverse steder på kroppen, og du er klar!

-Planlegg antrekket i forhold til hva slags show du har lyst til å gi han, og hva du føler deg vel i. Har du komplekser for magen kan et korsett få deg til å føle deg komfortabel. Du trenger ikke kle av deg alt, han vil sannsynligvis være mer enn fornøyd allikevel. Tenk også på hva partneren din liker, det er jo han du skal underholde! Sist men ikke minst; velg klær du er sikker på at du klarer å få av deg uten for mye «fikling». Har du på deg sko bør de være av den typen du kan «kippe» av deg uten å hjelpe til med hendene.

-Litt shining rett før du begynner setter kronen på verket. Smink deg pent, bruk lipgloss og smør deg gjerne inn i babyolje. Du kan også ta med deg oljen når du setter i gang showet, han vil garantert gå fra konseptene når han ser deg smøre deg inn foran øynene hans..

-Hvis du har tenkt til å overraske han; sørg for at han ikke har andre planer. Sjekk tv-programmet og fisk etter informasjon, slik at du ikke planlegger å strippe samtidig som det er Champions Leage-finale.

-Velg musikk med omhu. En blanding av sexy rolige låter og musikk med mer tempo fungerer best. Hvis dere har spesielle minner til en sang kan denne kanskje også tas med?

-Sørg for at omgivelsene innbyr til både stripping og sex.. Rydd unna rot og skittentøy, da slapper du bedre av og føler deg mer vel. Husk også at du trenger litt plass for å gjennomføre et strippeshow.

-Overrask han ved at du enten ber han sette seg ned, eller du bruker et silkeskjerf som du legger rundt nakken hans mens du drar han inn i sengen. Forklar han at han kan se, men ikke røre, og at selv om du tar på han så betyr ikke det at han har lov til å ta på deg.

-Ta på deg selv slik du vet at han ville tatt på deg. Er han mest opptatt av puppene dine bør du også konsentrere deg om dette området. Er han derimot mest opptatt av rumpa sørger du for å stå med ryggen til med jevne mellomrom.

-Forsøk å bevege deg grasiøst, uten brå bevegelser. Ta det roooooolig, enda roligere enn du tror holder. Bruk lang tid på hvert klesplagg, og ert han hele veien. Ha øyekontakt hele tiden, men vær forberedt på at øynene hans vil vandre..

-Avslutningstrikset er at du tar av deg trusen. Dette krever øving, så sørg for å trene litt på egen hånd først. Trikset er å få bevegelsen til å se sexy ut, og ikke som om du skulle satt deg ned på do for å tisse. Putt en tommel innenfor trusekantene, og ert han et par minutter før du starter på ordentlig. Istedenfor å stå rett opp og ned, forsøk å stå sidelengs eller med ryggen til han, med det ene benet litt foran det andre. Det gjør det lettere å få av seg undertøyet. Dra trusen ned til knærne, og følg bevegelsen ved å bøye overkroppen nedover. Når trusen har nådd til under knærne slipper du den, og den vil falle til gulvet. Tråkk ut av den med ett ben av gangen, og nå kan partneren din endelig få lov til å forsyne seg..

Foto: istock.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning