Spennende sex!

Sex er deilig, men enda bedre når det er spennende! Med noen enkle punkter kan du sprelle med partneren din som aldri før.

Publisert Oppdatert
Med mange år sammen, er det helt naturlig at sexlivet dabber litt av. Det krever samarbeid og enighet for at dere skal klare å løfte sengehalmen opp noen nivå, da er det også greit å vite at sexlivet faktisk kan gjøres spennende og morsomt, selv om dere kjenner hverandre godt.

Om du følger noen enkle steg, skal vi love deg at dere vil le, kose dere og stønne høyt!

1.Vær utro - med hverandre!

Hvis partneren din har tenkt å være utro, sørg for at det er med deg! Arranger et møte med partneren din, for eksempel i lunsjen, på en bar eller et hotell. Book et rom og kjøp en flaske champagne og ha forbudt, hensynsløs og vill sex!

2.Husker dere kyssingen?

Det er det dere pleide å gjøre når dere først møttes! Mange par opplever at kyssingen kan ta slutt når forholdet får noen år på baken. Men et langt, lidenskapelig kyss kan gjøre mer for å tenne dere begge enn å putte hendene dine rett på partnerens bukser. Det er mye mer intimt enn samleie.

3.Ha sex med klærne på

Kjenn på hverandre gjennom klærne, la ham sette foten sin mellom lårene dine og gni deg mot den.

4.Ta det første steget

Om partneren din alltid er den som tar initiativ til sex, er det på tide at du sender ut et litt annet signal. Det er svært opphissende for partneren din om du kan ta det første steget. Så vær sjefen og foreslå at dere skal ha sex, ta den ledende rollen under akten i tillegg. La partneren din ligge på ryggen mens du gjør all jobben!

5.Gli på sateng

Det er umulig å ikke føle seg sensuell med sateng sengetøy mot bar hud. God sex kommer av å rulle seg rundt i lekkert sengetøy som føles glatt og deilig. I tillegg kjennes det bra om dere har på dere forskjellige lukter som får dere til å føle dere sensuelle. La ham hviske deg i øret mens han elsker med deg, og fortell ham hvordan han får deg til å føle. Brenn røkelse og olje og la ham kjenne den deilige søte lukten av kroppen din mens du er opphisset.

6.Hold øynene dine åpne

Se hva som skjer når dere har sex, se inn i ansiktet til partneren din, se kjønnsorganene bevege seg. Stimulere sansen synet, ikke bare følelsen.

7.Vær anonym

Finn frem noen rare masker, ta dem på, le dere ihjel og ha sex! La fantasiene slippes løs mens dere later som dere ikke kjenner hverandre i det hele tatt.

8.Planlegg en sexy helg

Mer enn et traurig sexliv har blitt reddet etter en hyggelig helg sammen i en king size seng. Bestill det beste hotellet dere har råd til, hente partneren din på fredagen etter jobben. Fredag kveld, forsvinn inn i solnedgangen for en helg dere sent vil glemme!

9.Kle dere til suksess

Han forguder rosa leppestift, svarte strømper og høye høler? Du har ingen unnskyldning, ta det på deg! Spill lett på tråden for en kveld, lek med håret ditt, lek med ham under bordet når dere spiser middag. Han kan godt spasere rundt i huset i bar overkropp og jeans hengende på hofta!

10.Lær å elske oralsex!

Ikke bare tilfredstille ham, kast deg i deg! Kjempe for det, du vil ha det! Konsentrere deg, lag lyder og vis at du elsker det så mye som han! Bytt fra samleie til oralsex og tilbake igjen for å lage noen sensasjonelle variasjoner!

11.Om du er opphisset, vis det!

Det som er mest opphissende er for partneren å se hvor opphisset du er! Om han driver deg helt vill, hyl ut og fortell ham det.

12.Love at dere prøver en ny ting annenhver uke

Om du er for sjenert til å komme med noen forslag, start helt enkelt. Ta et bad sammen, gi hverandre fotmassasje, la ham ta av deg toppen og han skjorten sin uten at dere bruker hendene på hverandre. Når du føler deg komfortabel, kan du prøve å elske med ham med hendene bundet, eller mastrubere fremfor han og han fremfor deg. Få ham til å slikke fingrene dine mens du onanerer på deg selv. Du vil kjenne at det er mindre pinlig enn før, og begge vil bli opphisset!Kilde: thirdage.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning