Slike jenter vil gutta ha!

Det er noen egenskaper vi kvinner har som menn setter mer pris på enn andre. Særlig når de er på utkikk etter en ny kjæreste ser de spesielt etter noen kvaliteter..

Publisert Oppdatert
Akkurat som menn har noen egenskaper vi ikke kan fordra (dolokk og fotball er to stikkord som bør si sitt) har vi kvinner også noe ved oss som menn ikke liker. Heldigvis har vi også egenskaper de ikke kan få nok av, og det er disse vi skal fokusere på.

- Ha ditt eget liv!

Er det noe som er viktig for menn, så er det å få beholde sitt eget liv selv om du blir kjæresten hans. Derfor er det også viktig for han at du har ditt eget liv, da blir det enklere for han å vedlikeholde sine egne venner uten at han føler at han heller burde være sammen med deg. Behold vennene dine selv om du får deg kjæreste, og plei vennskapene på lik linje som før du forlot singeltilværelsen. I tillegg til at du gjør mannen en tjeneste er sannsynligheten er dessverre ganske stor for at det blir slutt mellom dere, og da vil vennene dine stå parat til trøst og oppmuntring.

-Spis og vær glad!

De fleste gutter liker jenter med kjøtt på beina, og enda flere gutter liker å se at kjæresten deres spiser. Ikke bestill en grønn salat om dere er ute og spiser middag. Bestiller du en stor middag, og attpåtil vil ha dessert så signaliserer du at du er trygg på deg selv, og at du ikke bryr deg om hva andre tenker.

-Gjør små ting som viser at du er glad i han

Vi jenter liker å få blomster, en post-it på kjøleskapet der det står at vi er elsket, eller et kyss i nakken når han tror vi sover. Gutta liker også disse småtingene, men de må helst ikke komme ut til offentligheten. Å pakke matpakke for han der du tegner rosa hjerter på matpapiret er ikke nødvendigvis lurt, og mange gutter bryr seg lite om stearinlys. Å bli servert yndlingsmiddagen eller at du spontant gir han en massasje smelter de fleste menn. Finn ut hvilke småting han faller for, da kan du enkelt vise han hvor mye du elsker han. Dette skal selvsagt gå begge veier, så sørg for å vise han hvilke detaljer du faller for også!

Forsvar deg selv

Gutter syns ikke alltid det er gøy å være vår reddende engel, noen ganger setter de pris på at vi klarer oss selv. Hvis du har som en huskeregel at du skal ta vare på deg selv, forstår han rasket at du krever å bli behandlet bra - også av han.

Ikke mas om fortid og fremtid, tenk nåtid

Gutter vil som regel glemme fortiden, og fremtiden vet de ikke noe om. La ekskjærester være ekskjærester, og unngå å spørre om fremtiden, i alle fall helt i starten av forholdet. Han vet rett og slett ikke om han vil gifte seg og få barn enda, det kommer an på om du viser deg å være drømmedama. Og drømmedama, hun maser ikke..

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning