Slik forelsker han seg

Unngå å gå ham på nervene!

Publisert Oppdatert
Det er forskjell på å være interessert, betatt og hodestups forelsket i noen. Les hvordan du får ham til å falle pladask for deg!

Beskyttelse

Nettstedet Cosmopolitan har listet opp noen punkter for hva du kan bidra med i forelskelsesprosessen!

De fleste menn har et solid beskytterinstinkt. Du skal ikke spille hjelpeløs, men du skal la ham se at du er sårbar, noe som gjør at dere kommer nærmere hverandre.

Gi ham en sjanse til å beskytte deg gjennom å spørre om han kan fikse noe eller bygge noe for deg og spør om meningene hans.

Frihet

Forsøk å ikke virke innpåsliten og desperat etter å få tid sammen med ham. Du kan for eksempel avslå et tilbud fra ham selv om du egentlig har veldig lyst til å være sammen med han, av og til kan det være lurt å si at du har andre planer uten ham. Dette gjør deg mer attraktiv for ham og han lurer på hvorfor du velger noe annet fremfor tid sammen dere to.

Dersom du ikke ønsker å etablere deg med det første, men heller vil se ting an, kan det absolutt være lurt å gi beskjed om nettopp dette. Mange menn tror at alle kvinner ønsker å gifte seg og få barn raskest mulig, hvis du forteller ham dine tanker, blir han lettet over at du ikke forsøker å "fange" ham.

La han få beholde privatlivet sitt. La han få alenetid, og gi deg selv alenetid også. Du skal også naturligvis respektere privatlivet hans og ikke sjekke mobiltelefonen hans eller private papirer.

Ære

Kanskje han virker selvgod, men han kan uansett være usikker. Menn trenger å føle at de mestrer saker og ting og at de av og til er best. Så vær med å bidra til at han blir lykkeligere, le sammen med ham om han tabber seg ut og få ham til å føle at det ikke var så ille allikevel.

La ham se deg i sosiale settinger hvor andre beundrer deg slik at han blir enda stoltere av å være sammen med deg fordi han har "den beste dama".

Komfort

Han skal føle seg komfortabel sammen med deg. La ham se deg når du steller deg og sminker deg, slik ingen andre menn får se deg. Dette gjør at han føler seg nærmere deg.

Lag mat sammen, det er ikke tull at veien til en manns hjerte går igjennom maten! Han assosierer mat med noe godt, la ham assosiere mat og deg som noe godt sammen.Kilde: Cosmopolitan.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning