Slik blir du drømmekjæresten!

10 ting menn ønsker av drømmedama!

Publisert Oppdatert
Spaltist og samlivsekspert Lisa Daily er forfatter av boken "Stop Getting Dumped". Her er hennes råd til hvordan du kan være dama alle sikler etter!

1. Hun har et eget liv - og elsker det!

Dette betyr at dama tar vare på seg selv, passer på sin egen stil og bruker tid på venner og familie. Hun liker eventyr og reise og elsker livet. Mannen ønsker ikke å være det eneste hun har i sitt liv.

2. Hun tar aldri det første initiativ.

Dette diskuteres hyppig men Daily mener at kvinner aldri skal sjekke opp en mann. Istedet foreslår hun å vente til mannen tar initiativ til daten. Grunnen hennes er at dersom kvinnen er den som alltid tar initiativ, får hun aldri vite om mannen er hundre prosent dedikert og interessert i henne.

3. Hun er sexy uten å være løsaktig.

I begynnelsen av et forhold kan kvinnen flørte uten å være overdrevent seksuell i sine kommentarer og hun kan flørte uten å ta for mye på mannen annet enn lett på armen eller kneet. Etterhvert som forholdet utvikler seg over lengre tid og blir mer intimt, kan hun flørte med mer markert seksuell kontakt.

4. Hun venter med å ha sex.

Mye dreier seg om sex i dagens samfunn, men sex er et stort steg i et forhold! Daily mener at mange kvinner ikke skjønner hvor mye sex faktisk endrer dynamikken i et forhold. Når man har sex for tidlig i et forhold kan man lett få seg et slag i trynet da intimgrensen for lengst er brutt. Daily råder kvinner å vente minst en måned inn i et forhold før man har sex med sin nye mann.

5. Hun gjør småting som viser at hun bryr seg.

Bare det å vaske skjortene hans, lage middag til ham eller gjøre andre småting for å glede kjæresten din, viser at du bryr deg om ham. Og han merker hvor godt det er å ha deg i nærheten og vil sette pris på deg. Ikke overdriv tjenestene dine, men gjør det når du har lyst. Og han bør gjøre det samme for deg også!

6. Hun får kjæresten til å se bra ut.

Du bør hjelpe ham til å se bra ut foran sjefen, råder Daily. Le av hans vitser og hjelp ham å skinne når det er viktig. Selvsagt bør han gjøre det samme for deg også!

7. Hun må ikke presse ham.

Dette punktet er viktig. Mange menn føler seg fanget så snart de hører ordet "ekteskap". Derfor bør kvinnen unngå å ringe eller sende e-post til ham mange ganger om dagen eller droppe for mange hint om fremtiden. Menn ønsker ikke å konstant kjenne presset i forholdet, men heller nyte det.

8. Hun godtar ikke drittslenging fra noen!

En god kvinne aksepterer aldri dårlig oppførsel. Menn respekterer kvinner som setter folk på plass og som de ikke kan lure seg unna. Om han vet at han blir straffet for eksempel for utroskap, vil han definitivt respektere deg mer, i tillegg er det mindre sjanse for at han gjør det. Du bør også aldri date gifte menn, de har allerede lite respekt for kvinner.

9. En god kvinne velger alltid en god mann.

Det betyr at du skal se etter en mann som er ærlig og tillitsfull. Han skal behandle deg bra og om han lover å være der for deg, så er han det. Dere bør også ha samme synet rundt viktige ting som økonimi, barneoppdragelse og husaarbeid (som mange par krangler om). Selv om ordtaket "motsetninger tiltrekkes" finnes, betyr ikke det at gjerrige mennesker nødvendigvis passer sammen med sparegriser.

10. Hun vet at kjærlighet er det viktigste i et forhold.

Når vet en god kvinne at hun har funnet den perfekte mannen for henne? Daily mener at noen kvinner får et "a-ha" - øyeblikk mens det for andre føles som om kjærligheten sniker seg på. Når man føler at en annens persons lykke er like viktig som ens egen, er det snakk om ekte kjærlighet, mener Daily.Kilde: Lisa Daily "Stop getting dumped", 2008Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning