Sexy rollespill

Det er bare bra å eksperimentere litt med sexlivet ditt, og rollespill er en av tingene som kan få dere begge i ekstase!

Publisert Oppdatert
Om du har en fantasi som du ønsker å leve ut, er det bare til å sørge for at typen din får vite om den. Men det er tre hovepunkter du behøver å vite før du foreslår rollespill for mannen din.

1. Vent til dere begge føler dere avslappede og intime og fortell at du hadde en utrolig sexy drøm forrige natt. Fortell partneren din hva som skjedde i drømmen din (som gjerne er fantasien din) og sjekk reaksjonen hans. Jo flere detaljer han spør etter, desto mer interessert er han i å forsøke det. Ta dermed entusiasmen under vingene dine og innrømm for han at det egentlig er en fantasi du har tenkt på lenge.

Videre

2. Lei en film med en scene som ligner din fantasi. Se på ansiktet hans mens scenen spilles på filmen. Ser han interessert eller skremt ut? Om han ser på men forsøker å unngå det litt, legg deg inntil ham litt sexy og spør for eksempel; "Hvor sexy er ikke dette?". Om han blir med på leken og ser på deg med lyst, fortsett!

3. Kjøp en sexbok med fantasier til partneren din med fantasi som tema. Om han er sjenert, la ham lese den alene før du spør om han kan dele noen av sine favoritter med deg. Om han føler seg sikker seksuelt, marker sidene som appellerer til deg slik at han får vite om det.

Avslår han deg?

Å dele fantasier med kjæresten din kan være risikabelt, spesielt om det involverer ekstrem seksuell oppførsel. Du vet kanskje at den sexy historien du spiller i hodet ditt, ikke er noe annet enn fantasimoro, men det kan høres voldsomt ut om du sier det høyt til kjæresten din. Selv om fantasier er svært personlige kan det godt hende at sjokket ikke blir så stort om du forteller de til partneren din. Men om fantasien involverer sex med andre menn, må du akseptere at partneren din kan bli litt satt ut.

Fantasier er ofte brukt for å sprite opp sexlivet, men det er sjelden en person egentlig har lyst å leve ut fantasien i virkeligheten. Til og med det å dele noen fantasier uten å ha noen flere baktanker, kan likevel virke forstyrrende for noen mennesker. Så start forsiktig og øk på med flere detaljer når du blir mer komfortabel med det.

Reglene

 • Du behøver ikke å overføre fantasien bokstavelig talt. Ofte er symbolikk det eneste du trenger. Har du en analsexfantasi som han ikke er interessert i? Tenk heller på at det er det dere gjør mens partneren din tar deg bakfra. Tanken er at du skal involvere fantasien så mye at det virker som dere lever den ut helt.

 • Voldsomme eksperiementer med leker og kostymer er ikke nødvendig for et bra rollespill, men jo mer innsats du legger i arbeidet, jo bedre vil det bli. Pluss, å shoppe for noe godt kan være en morsom del av eksperiementet. Forsøke også å bruke musikk til scenen og forskjellige rom i huset.

 • Forsøk å velge fantasier som appellerer til begge to, spesielt første gangen dere prøver.

 • Jobb med scenarioet sammen på forhånd. Det er ofte like opphissende som å prøve rollespillet. Dere vil også finne ut andre ting dere kan finne på til neste gang.

 • Vær enige med hvor mye skuespill dere skal spille mot hverandre. For noen mennesker ødelegger det å gå tilbake til sin egen person i et minutt eller to hele illusjonen.

 • Ikke være redd for å le. Bare fortsett og stole på at lysten vil overta latteren når dere kommer inn i det..

 • Bli enige om et "stopp nå" - signal før dere starter. Lag ditt eget stopp-ord, noe som dere ikke skal bruke i rollespillet, for eksempel "appelsin!"

 • Forsikre dere om at det ikke er barn eller romkamerater rundt dere slik at dere får privattid sammen. Ikke vær redd for å starte fantasien ute blant folk. Noen fantasier, som sex med en fremmed, kan dere begynne å leke for eksempel på en bar før dere går hjem og koser dere.

 • Trekanter og firkanter eller gang-bang ender oftest i katastrofe på grunn av sjalusiproblemer. Rollespill istedenfor og inviter noen vibratorer og dildoer opp i sengen deres, sammen med bind for øynene. Det føles som om dere har sex med flere enn en person, uten at det får videre konsekvenser.  Kilde: ivillage.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning