Sexy jul!

Har du lyst til å overraske mannen litt ekstra dette året? Hva med å gå til innkjøp av litt sexy tilbehør til soverommet? Vi har de fineste leketøyene til juleferien!

Publisert Oppdatert
Julen kan bestå av mer enn bare pepperkaker, ribbelukt og julepynt. De fleste av oss får noen kjærkomne fridager der man virkelig kan lade opp batteriene, og i den sammenheng kan det jo være greit å fornye nattbordsskuffen litt..

Åpne på forhånd!

Om du har tenkt til å gi noen et sexleketøy i gave kan det kanskje være greit å overrekke gaven på forhånd. Å motta en enorm vibrator mens foreldre og besteforeldre sitter rundt juletreet med store øyne er nok litt i overkant for de fleste.

Hva sier du til håndjern med rød plysj, en lekker liten reinsdyrtruse til mannen, eller kanskje en vibrator til deg selv?


KANSKJE IKKE SÅ PEN, MEN..

Denne vibratoren ser kanskje ikke så sexy ut, men i følge ryktene skal den fungere så bra at man nekter å gi den i fra seg om man først har fått prøve..

(Kr 1299,- hos CecilieKjensli.no)


LITEN OG SØT

Man skulle nesten tro dette var en pyntegjenstand, men den er i realiteten en hissig stillegående vibrator. Designet er så langt fra tacky som man kan komme, og ikke engang svigermor vil løfte på øyebrynet om hun skulle se denne hjemme hos dere.

(Kr 649,- hos CecilieKjensli.no)


JULEJERN

Et sett med håndjern er kanskje ikke så spennende, men denne varianten med rød plysj setter prikken over i'en på julefeiringen.

(Kr 149,- hos Kondomeriet.no )


SEXY?

Vi har våre tvil om mange menn ville tatt på seg denne her. Men morsom er den!

(Kr 79,- hos Kondomeriet.no )


EKSKLUSIVT

Dette sexleketøyet er regnet som noe av det absolutt mest luksuriøse man kan få tak i. "MINX" er pyntet med 12 rosa krystaller, har en avtagbar pelshalse og kommer i en eksklusiv gaveeske.

(Kr 1399,- hos CecilieKjensli.no )


NOE FOR MANNEN?

Denne trusen er kanskje ikke det mest sexy vi har sett, men den bringer garantert mye latter. Ikke bare er den i rød fløyel og med fjærkant, den har også bjeller slik at man virkelig kan ringe julen inn..

(Kr 79,- hos Kondomeriet.no)


FILM FOR JENTER!

"Bodies in Heat" fra Playgirl består av 8 novellefilmer proppfulle av sexy muskuløse menn og kvinner som vet hva de vil ha. En bonushistorie og et bildegalleri følger også med. Total spilletid er 95 minutter.

(Kr 259,- hos CecilieKjensli.no)


HØSTKOS

Når kveldene blir kalde, vinden suser rundt hushjørnene og kakaofaktoren er høy, da er det absolutt helt nødvendig med en pologenser av denne typen. Velger du en lilla er du moteriktig selv i sofakroken!

(Kr 499,- hos Kondomeriet.no )

i_233175

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning