Sexsnakk hele kvelden

Nordmenn trenger litt krydder i hverdagen, mener sexolog Kjersti Antonsen.

Publisert Oppdatert
- Selv om stadig flere nordmenn blir mer åpne om sex og samliv er det fortsatt mange ubesvarte spørsmål der ute. Og hvem skal man spørre om sex om man har rundet 30? Venninner er gode å ha, men det er ikke alt man snakker om uansett hvor nære man er, mener sexolog ved Kondomeriet, Kjersti Antonsen.

Første gang i Norge

Onsdag den 25. august arrangerer Kondomeriet og Erotikknett en annerledes jentekveld på Latter i Oslo.

- Så vidt jeg vet har ingen gjort noe lignende tidligere i Norge, forteller Antonsen.

- Jeg har snakket på utallige samlinger for bevegelseshemmede, muskelsyke, gravide og andre med spesielle behov for veiledning. Etter hundrevis av homeparties hjemme hos vanlige kvinner har jeg innsett at Kari Nordmann også trenger å få knust noen myter og få noen svar på sine spørsmål om sex, sier Antonsen.

For lite informasjon- Mange jenter spør oss om hvordan de kan få orgasme under samleie. De vet rett og slett ikke at stimuli av klitoris er den enkleste måten å oppnå orgasme på, og er engstelige for at partneren blir skuffet om de tar på seg selv under samleie, forteller Kjersti Antonsen.

En undersøkelse Kondomeriet gjorde viste at 39 % av norske jenter bare kommer en gang i blant, eller sjeldnere når de har samleie. Kun 16 % av kvinnene kom hver gang. Og mye av det henger sammen med at de har sex med en partner. Få av de spurte hadde problemer med å oppnå orgasme alene. Det var når partneren ble involvert at det ble vanskelig.

Selv om jentene står i fokus denne kvelden, vil det også være fokus på gutta. Jessica Drake er en kjent pornostjerne fra USA og hun gleder seg til å gi norske jenter noen nye tips! plakat_krydderihverdagen220 KjerstiAntonsen220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen