Sex uten samleie..

Det finnes mange måter å kose på..

Publisert Oppdatert
For at sex skal være deilig er det viktig at den seksuelle energien er topp mellom dere. Noe som skaper gnister er all kosen før samleie..

Sex uten samleie gjør både kvinner og menn ustyrtelig ville og lysten på noe godt!

Skittensnakk

Å fortelle en "skitten" historie er en gøyal og sexy måte å bruke tid sammen med kjæresten din på! Dessuten kan det gi dere flere gode idèer og en del stimulanse. En sexy historie passer hvor som helst dere tenner på den, dere må gjerne fortelle historier som ikke nødvendigvis ender med samleie. Bare det å fortelle hverandre om ønsker og behov, uten å ta på hverandre, kan være ekstremt opphissende for begge to..

Sensuell massasje

Å ta på partneren din er essensielt i et forhold. En sensuell massasasje er samtidig noe som stimulerer de seksuelle sansene mellom dere. Bruk tid sammen en kveld, legg et teppe på gulvet med myke puter og bruk en deilig olje som lukter godt. Enten han masserer deg eller du masserer ham, bruk faste trykk og press mot huden, bland gjerne inn noen kyss diverse steder på kroppen..

Rollespill

Rollespill med eller uten kostymer kan være veldig opphissende for parforholdet deres. Enten du ønsker å være bundet til en stol som deg selv eller en "frekk sykepleier" - det bestemmer du selv. Kanskje ønsker du å være underdanig, kanskje drømmer du om en runde med sjefen på pulten hans? Det er utrolig hva dere kan endre kjøkkenbordet til!

Telefonsex

Dette er en gammel favoritt og det er nyttig og morsomt når du og partneren din ikke kan være sammen. Dessuten kan telefonsex åpne opp for litt mer frihet til å gjøre hva du ønsker med deg selv. Han har ansvaret for seg og du har ansvaret for deg, presset er mindre, dessuten lærer dere å kommunisere bedre med hverandre i forhold til hva dere liker.

Felles onani

Dette er noe av det mest sexy og intime dere kan gjøre sammen som kjærester. Men det er viktig at situasjonen er riktig og dere må være komfortable med hverandre! Å kose med seg selv fremfor en annen person kan være deilig og spennende på samme tid. Men gi hverandre rom til å slappe av og ha det bra, det finnes ellers ingen regler bortsett fra penetrering. Å ha sex uten å ta på hverandre gjør noe med sexlivet deres etterpå..

Til ettertanke..

Husk på at dere prøver nye ting sammen for å eksperimentere og kose dere sammen for å finne ut av hva dere liker. Av og til er det greit å ha sex på andre måter enn den tradisjonelle måten, det gjør at dere blir mer kreative sammen og gjør mer for å ha deilig sex i fremtiden.Kilde: Askmen.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning