Sex så god som ny!

Når det gjelder sex-stillinger er det ofte naturlig å falle tilbake på de gode, gamle triksene som alltid har funket bra. Av og til skal det likevel bare noen få justeringer til for å gå fra fint til fantastisk!

Publisert Oppdatert
Det er selvsagt ikke noe galt i å nyte de stillingene som virker for deg, problemet er at det kan bli litt ensformig uten noen ekstra sprell i ny og ne. De fleste kjenner misjonærstillingen hvor han ligger øverst. En god stilling som passer fint om man liker å stirre hverandre dypt inn i øynene under akten med dyp penetrering som ekstra motivasjon.

Litt dypere sex..

Denne stillingen kan du likevel variere på ved at du som ligger nederst beveger underlivet litt opp og ned eller fra side til side. Dersom du ønsker dypere penetrasjon er ett tips å ligge med ryggen og baken på sengen med bena dine kvilende utenfor sengekanten på gulvet. Når han er inni deg, bøyer du knærne dine mot magen din mens han støtter seg selv med hendene mot sengen og kommer lenger fremover mot deg. Da er det best for han å ha en fot på gulvet for støtte og en fot i sengen for balanse.

Bakdelen er en fordel..

Aggressiv, dyrisk sex kan dyrkes meget bra når mannen tar kvinnen bakfra i et rush av at begge er fylte av pasjon og intenst kåthet! Han kan komme langt inn og det er noe spennende ved å ikke kunne se på hverandre, dere kan fantasere som dere vil (utro i tankene er tross alt bedre enn å være det i virkeligheten!). Dessuten kan dere også gjøre det foran speilet og bli enda mer opphisset av følelsen å spille inn egen pornofilm, eller reise deg opp stående og la han kysse nakken din.

For en ny tvist kan du ta frem en stødig stol, støtt den gjerne mot et bord eller vinduskarm som han kan holde i for ekstra balanse. Du står på stolen vendt bort fra han, så bøyer du bena, som om du setter deg på do, mens du holder hendene på stolryggen. Han legger hendene sine på hoftene dine og kommer inni deg forsiktig, det kan hjelpe om han har ett ben på stolen for støtte. For ekstra følsomhet, beveg baken din fra side til side.

Du er på topp!

Dersom du liker kroppen din og nyter å være sjef i sengen, er deg øverst perfekt stilling. Da har du kontrollen på hvor rask rytme du vil ha og hvor dypt inni du vil ha han, samtidig som du kan kysse og erte ham eller til og med binde ham!

Du kan sprite stillingen opp, men ikke gjør det før du er klar for hans orgasme, for han vil garantert komme ganske raskt! Denne stillingen er ekstra stimulerende for enhver mann som liker å se på rumpa di. Stillingen passer bra, da han kan putte en finger inn i rumpa di (kanskje høres dette ekkelt ut, men sannsynligheten er stor for at han liker det).

Her trenger du også en stol, helst stødig uten armer. Han sitter vanlig på stolen mens du går fremfor han på alle fire. Så trekker han bena dine mot seg og løfter de opp slik at du kan bøye de rundt livet hans. Du støtter deg i gulvet mens han penetrerer deg med hendene sine på rumpa di. Han beveger deg frem og tilbake og sitter selv i ro. Dette er god mosjon og lekker nytelse!

Sidelengs moro!

Sex sidelengs er avslappende og behagelig både morgen og kveld. Mange par sover sidelengs inntil hverandre i teskjestilling. Hva passer vel ikke bedre da enn en oppvåkningsrunde i den posisjonen når du åpner øynene en søndagsmorgen og kjenner en forventningsfull ekstrabonus støtte opp baken din? Men om du orker denne morgen å overraske litt, kan du gjerne lure ham til å tro at det er vanlig teskjesex du byr på.

Når han kommer inni deg, løfter du knærne dine opp til brystet ditt, dette fører til at penetreringen blir litt endret og vinklingen i inngangen får en litt mer erotisk vri over seg. Du kan også variere teskjestillingen ved å fremdeles ligge sidelengs, men istedenfor å la bena ligge rett, løfte opp ett ben mot taket. Han har sine ben mellom dine, og er i en hendig posisjon til å stimulere klitoris samtidig.

Rett sted til rett tid...

  • Sengen er komfortabel og praktisk, men du har jaggu andre muligheter også;

  • Sex i trappen er praktisk for høydeforskjellen mellom dere, er du kortere, ta ett steg opp!

  • Dusjen er bra for stående stillinger, og det er mye man kan bruke avtakbare dusjslanger til..

  • Badekaret er genialt til forspill og bra for "forflytning - sex" , overflaten er glatt og man kan lett tøye og bøye seg..

  • Bruk gjerne et bord til hyrdestunden, len deg mot det, ligg på det, eller få med deg mannen din og hopp oppå sammen, så lenge det tåler det!

    Kilde: redbook.ivillage.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning