Sex opp vanene!

Score mange poeng på soverommet med litt sexy inspirasjon og noen få hemmeligheter!

Publisert Oppdatert
Det er lett for at soveromsvanene blir like vanlige og rutinemessige som å hente posten hver dag eller vanne potteplantene hver uke. For å unngå dette må du legge litt ekstra innsats i sexlivet ditt, ingenting kommer gratis!

Vær kreativ!

Dette er en fin løsning på sovende kvinne-erigert mann-syndromet. Denne metoden ble orgiginalt brukt som en slags prevensjon og for å bevare jomfrudommen. "Femoral-samleie" handler om at han skubber penisen sin mellom dine lukkede lår istedenfor inn i skjeden din. Det er en forsiktig måte å ha sex på, og det holder dere begge fornøyde. Dersom han plasserer penisen nære toppen av lårene dine så den glir innimellom de vaginale leppene, vil den sovende kvinnen etter kort stund forvandles til vid våken kvinne!

Gi ham fingeren

Å stikke en finger inn i partnerens bak mens du gir ham en håndjobb, vanligvis rett før han får orgasme, kan bety at han får den beste orgasmen han noen sinne har fått. Noen menn bekymrer seg for at all form for anal nytelse betyr at han er homoseksuell, noe som selvsagt ikke er sant.

Fordi det kan være et sensitivt tema å snakke om, overraske ham ved å leke rundt området først, og se hvordan han reagerer.

Dersom du stimulerer anus bør du stikke fingeren noen centimeter inn hvor det virkelige g-punktet ligger. For å finne g-punktet hans, få ham til å ligge på ryggen som du, stikk fingeren inn med håndflaten din opp, nesten helt inn. Sikt mot navelen hans, så bøyer du fingen din i en "kom hit"-bevegelse.

Stillinger teller!

Er du ikke helt komfortabel med å gi partneren din en håndjobb? Alt for ofte forsøker kvinner å levere varene i en stilling som føles ukomfortabel og unaturlig. Er du høyrehendt eller venstrehendt? Hva er din beste side?

Alle vil bli slitne av å gjøre det samme fysiske arbeidet i en og samme stilling over en periode, og du har lov å bevege deg! Det er ikke vanskelig, bare rull over oppå ham, sett deg på fanget hans, plant et langt, sakte og deilig kyss på munnen hans, så klatrer du over på den siden som passer deg best. Ikke vær redd for finne på noe nytt ved siden av den vanlige side-ved side-stillingen. Forsøke å få ham til å stå foran deg mens du sitter på sengekanten, eller han kan bevege seg fremfor deg på magen din mens du ligger på ryggen.

Bruk glidemiddel!

Når menn onanerer, tar de som oftest på litt lotion eller glidemiddel. En tørr penis er sensitiv og den liker helst å bli klappet på forsiktig, og dersom du stryker hånden din opp og ned på skaftet, kan det bli svært ukomfortabelt fremfor erotisk. Ikke vær flau for å ta frem glidemiddelet i hånden din, han vil takke deg! Ikke bruk for mye da det kan fjerne friksjonsfølelsen.

Introdusere ham for vibratoren din

Om en av dere holder en vibrator over klitorisen mens dere har samleie, er dette den mest effektive måten å få orgasme for begge parter. Hvorfor gjør ikke flere mennesker dette? Trolig fordi mange ikke liker å introdusere noe mekanisk i sexen, og mange menn føler seg truet av vibratorer. Når tungen, fingrene eller penisen ikke gjør triksene, lær ham å gradvis akseptere vibratoren!

Bygg broer

Dersom deres mål er å få orgasme samtidig med hverandre, ta til dere sexterapi-rådene. Tanken er å gi deg klitorisstimulanse rett frem til du nesten får orgasme, så la han komme inni deg og bevege seg frem og tilbake til siste slutt, og dere får orgasme samtidig. Dette lager broer mellom klitoris-stimulasjon og samleie. Noen studier viser at halvparten av kvinnene som ikke fikk orgasme før, fikk det etter å ha tatt i bruk denne metoden.Kilde: ivillage.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning