Sex i skyene

Har du drømt om å ha sex i et fly, men syns flytoalettene er i overkant trange? Da er kanskje den nye "sexbilletten" noe for deg.

Publisert Oppdatert
Er du en av de som har fantasert om å ha sex i et fly? Nå trenger du ikke lenger å presse deg inn på trange flytoaletter for å bli medlem i "Mile High Club".

Et selskap i Atlanta har nemlig lansert et forholdsvis spesielt tilbud til sexlystne kunder.

For 299 dollar får man i en time oppholde seg i et fly med tilgang til dobbeltseng med nytt sengetøy og i tillegg får man en flaske champagne for stemningens skyld, og en praktisk timer slik at man er sikker på å få fullført før landing.

Grunnleggeren av selskapet, pilot Bob Smith, kom på ideen da han og forretningspartneren hans for fem år siden lette etter alternative inntjeningsmuligheter.

Tilbudet har blitt godt mottatt blant amerikanske elskovssyke par som vil oppleve å ha sex i luften, og over 75 par har bladd opp for en time noen tusen fot over bakkeplan.

Mannen bak "Mile High Club" skal etter sigende være piloten Lawrence Sperry, som også er mannen bak autopiloten. Under en flytur der han hadde med seg en kvinne i cockpiten opplevde han å miste kontroll over flyet. Kanskje det var etter denne episoden at han ønsket å finne opp en metode slik at han kunne ha begge hendene fri under flyging?

Kastet av flyet

Noen mener at man opplever mer intense orgasmer i luften enn man gjør på bakken, andre igjen sier det utelukkende er risikoen for å bli oppdaget som gjør det så spennende.

Et britisk par ble nylig lagt i jern etter å ha hatt sex på flytoalettet på vei til Jamaica. Flybesetningen mente hendelsen var en alvorlig krenkelse av flysikkerheten, og piloten valgte å fly en omvei om Bermuda, der politiet stod og ventet.

Etter å ha blitt avhørt grundig betalte paret kausjon, og satte seg på første fly til Jamaica der de giftet seg. Om de valgte å ta bryllupsreisen ombord på flyet til Bob Smith, vites ikke.

Kilde: wikipedia.org, boarding.no, asiapacificnews.net i_190466

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning