Sex er gøy!

Det skal ikke mye til for å sprite opp sexen mellom dere!

Publisert Oppdatert
Selv om dere kjenner behov for litt ekstra gnist i sexlivet deres, behøver dere slettes ikke ty til kompliserte tiltak!

Gladere hverdag

Det er ikke mye dere trenger å sette dere inn i for å nyte hverandre på en helt ny måte.

Det finnes nemlig enkle knep for å gjøre hverdagen lysere, gladere og mer lidenskapelig. Nedenfor gir vi deg noen kjappe, enkle triks for deg og din kjære til å ta med dere inn på soverommet..

Enkelt og sensuelt!

  • For å stenge den travle hverdagen og kavete stress ute, sett av god tid til sensuell og rolig sex. Dere kan nyte hverandre i flere timer og all sex trenger slettes ikke handle om voldsom hardbanking!

  • Variere stillingene litt oftere. For eksempel når dere er i gang med misjonæren, forsøke å sette dere litt opp og fortsett mens dere ser mot hverandre ansikt til ansikt. Ta så en pause mens dere bytter stilling til en sideposisjon.

  • Når dere nærmer dere klimaks, vil bevegelsene automatisk bli raskere og hetere. For å temme tempoet, ta tak i hoftene hans mens han ligger oppå deg og styr ham lett. Eller du kan klatre opp på ham slik at du har kontrollen hundre prosent over farten og penetreringen.

  • Dere har mange måter å ta på hverandre på! Hver gang en ny følelse blir introdusert, responderer kroppen din med å tenke "wow! hva var det?". Denne følelsen tvinger deg over på klimakspauser slik at du og kjæresten ikke kommer for fort.

  • Ikke glem at kroppen har massevis av erogene soner som ikke bare sitter mellom bena. Gode tips er å slikke, suge, smake, klore, klemme, stryke, klapse, gnikke og gni overalt på hverandre slik at dere kan nyte hverandre over lengre tid!    Kilde: expandedlovemaking.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning