Parforholdet

Det finnes ingen fasit på hvordan man skal få et forhold til å fungere. Vi har plukket ut åtte punkter kanskje kan hjelpe deg og din partner i hvert fall litt.

Publisert Oppdatert
Åtte ord som hver for seg innebærer en viktig faktor for ethvert forhold: selvtillit, sjenerøsitet, eventyrlyst, åpenhet, fysisk tiltrekning, entusiasme, variasjon og oppmerksomhet.

Selvtillit:
Det er en av de viktige tingene mange glemmer. Også for å kunne være en god elsker må du være i besittelse av en viss grad selvtillit.

Sjenerøsitet:
For å få må man også gi. Dersom du gir din partner nytelse er sjansen stor for at partneren vil gi tilbake. Dette gjelder for eksempel oralsex.

Eventyrlyst:
En gang i blant er det sunt for forholdet å prøve ut noe helt nytt, noe helt vilt, noe dere overhodet ikke normalt ville gjort. For eksempel å ha sex et sted hvor dere kan bli oppdaget, spille et rollespill, lage en sexfilm med dere selv i hovedrollen eller flørte litt med SM.

Åpenhet:
Partneren din er ikke synsk, dessverre. Mange mennesker forventer nesten at partneren skal vite hva de tenker på og vite hva de ønsker. Slik er det dessverre ikke, i hvert fall ikke når det gjelder sexrelaterte ting. Vær åpen om hva du liker, hva du ønsker og hva du vil, så øker sjansene betraktelig for at du skal få det.

Fysisk tiltrekning:
Det er så politisk ukorrekt som det går an, men et faktum er at dersom man skal ha et godt sexliv med partneren, så må man føle en fysisk tiltrekning. Sorry til dere som trodde noe annet, slik er det bare.

Entusiasme:
Vis hva du ønsker og vis glede ved å gi. Vis hva du tenker og vis at du nyter.

Variasjon:
Mennesker er vanedyr, og det å bryte ut av en vane kan være lettere sagt enn gjort. Om det er en ting vi liker gjør vi det samme igjen og igjen. Brått er det blitt en kjedelig vane.
Forsøk noe nytt fra tid til annen, og kanskje dere finner flere ting dere virkelig liker. Så kan dere vende tilbake til det som en stund var kjedelig. Kanskje det nå er like spennende og deilig som det var i begynnelsen?

Oppmerksomhet:
Du vil at partneren din skal være oppmerksom og våken ovenfor dine ønsker. Vis deg oppmerksom ovenfor din partner, så kanskje du får det samme igjen.
Det er spesielt viktig å gi hverandre oppmerksomhet i perioden etter at dere har fått barn, det er hektisk på jobben, eller dere av andre grunner ikke har like mye tid til hverandre som dere gjerne skulle hatt.

__________________________________________________________________________

I samarbeid med Erotikknett.no

Foto: Dreamstime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning