Øv med egen hånd

Endre soveromsvanene dine og bli en sexgudinne over natten! Prøv først på deg selv, etter det vil du rocke typens verden..

Publisert Oppdatert
Mange kvinner eier en dildo, og sexleketøy kan være vel og bra. Men dersom ikke typen din har en vibrerende tunge eller ekstra batterier, er det ikke så veldig nødvendig å bruke den til triksene du kan lære deg nedenfor. Les sexekspert Tracy Cox' råd om hvordan du kan lykkes. Tenk på dine personlige g-punkter, finn ut hvordan du vil at partneren din skal gjøre mens han stimulerer deg på punktene. Det betyr ingen snarveier!


Gjør det selv


 • Først, ligg i en komfortabel stilling i sengen eller ha noen puter bak ryggen med bena avslappet og fra hverandre. Ignorer det du har sett på hans pornofilmer; de fleste kvinner kler seg ikke helt nakne og slikker leppene sine mens de smører olje over puppene sine. Vanligvis er det bare av med trusen og ellers beholde resten av klærne på.

 • Klem ut litt olje eller fuktighetskrem og smør det utover de ytre kjønnsleppene eller klitoris.

 • Begynn med å massere hele området og bruk mer krem hvis du blir for tørr.

 • Konsentrer deg om bevegelsene på klitoris. De fleste kvinner unngår direkte kontakt fordi klitoris er så følsom, så jobb rundt den. Du oppdager kanskje at en side er mer mottakelig enn den andre siden.

 • Mange kvinner bruker høyre langefinger til å gnikke, stryke eller kose på klitorisen som om de klimprer på en gitar. Hold rytmen fast, men forsiktig i begynnelsen. Forsøk å gnikke fingrene dine frem og tilbake, streife over klitorisen eller bevege en fingertupp i en sirkelbevegelse.

 • Se ned for å sjekke hva hendene dine holder på med, og hold gjerne et speil med ene hånden din.. Ofte vil bevegelsen føles veldig annerledes enn hvordan det ser ut. Og siden tanken her er å lære typen din hvordan han skal gjøre de riktige bevegelsene på deg, må du observere akkurat hva som skjer.

  Beveger du hånden frem og tilbake eller i sirkel? Hvis du bruker varierende teknikker, når skiftet du fra den ene til den andre? Kanskje kan du bruke en notatblokk og skrive ned all den informasjonen mens du onanerer eller rett etter orgasmen din? Jo mer spesifikk informasjonen din er, jo større er sjansen for at han gjør det riktig på deg.

 • Fortsett til følelsen bygger seg opp og sentrerer klitoris. Noen kvinner presser hardere på dette området, andre fortsetter slik de holdt på.

 • Igjen, se ned og ta mentale notater av nøyaktig det fingrene dine gjør. Hvordan føles resten av kroppen? Kanskje brystvortene dine er erigerte, vaginaen din har mørkere farge, puppene dine ser større ut enn normalt, og du spenner musklene dine i lårene og rumpen din.

 • Rett før du når klimaks, føler du deg gjerne varm, spesielt i ansiktet og på brystet. En orgasme kommer når blodet som har blitt flyttet til kjønnsorganet blir for intensivt til å takle for det området, og det strømmer derfor tilbake til resten av kroppen. Du vil oppleve et kraftfullt rush av glede og muskelkonsentrasjoner. Konsentrer deg, prøv å sjekke hvor lenge orgasmen din varer. Mannlige orgasmer varer rundt fem sekunder, og kvinnelige orgasmer varer rundt 15 sekunder, men dette varierer individuellt, og det vil være svært nyttig å fortelle typen din om din orgasme. På den måten vil han ikke stoppe å stimulere deg midt i orgasmen din.

  Mikse det rundt

  Nå som du har fått din gjennomsnittsorgasme på plass, forsøk å variere det litt.

 • Prøv å presse fotsålene dine sammen for å skape spenning i skrittet ditt og øke intensiteten.

 • Prøv å komme til nippet av orgasmen, stopp noen minutter, og starte på nytt igjen.

 • Prøv å gjøre det med trusen på.

 • De fleste kvinner trenger ingenting inn i vaginaen når de onanerer, men forsøk å stikk fingrene dine inn, dette er trolig noe typen din vil gjøre med deg.

 • Prøv å gnikke deg mot noe, bruk presset og friksjonen som stimulasjon. For eksempel, ligg med ansiktet ned på sengen med en hard pute som du kan gnikke deg mot. Eller sitt oppreist mens du holder puten mellom bena dine og gnikker frem og tilbake. Du må vinkle deg selv slik at hovedpresset er direkte på eller på siden av klitoris, og fortsett med en jevn, hard rytme.

 • Skvis og slipp løs dine vaginale muskler mens du onanerer.

 • Ta en dusj og bruk dusjhodet mens du lar vannstrømmen komme over klitoris, kanskje kan du bruke fingrene dine samtidig?

 • Hvis du ikke har flere orgasmer på lager, prøv de andre teknikkene en annen kveld, men unngå å bruke samme metode hver gang du onanerer. Jo flere måter du kan få orgasme på, jo større er sjansen for å gjenskape det med varierende sex sammen med typen din.

  Vis og fortell

  Nå skal du fortelle ham alt du har lært. Problemet er at samme jenta som har fått mange orgasmer på egenhånd, ofte er redd for å onanere fremfor kjæresten, eller innrømme at hun har gjort det alene. Tving deg likevel ut av skallet, og du vil kanskje bli overassket hvor lett det er når dere deler alt med hverandre. Uansett, hvis ikke typen din er imponert over din research, så fortjener han kanskje ikke å være din sexpartner likevel!

  Begynn med å fortelle ham at du har en overraskelse på lur. Når han var ute med vennene sine/så på tv/på jobb, bestemte du deg for å utforske deg selv seksuelt. Unngå å få ham til å føle seg truet ("Sier du at jeg ikke gjør det riktig??") med å fortelle ham at du leste hvor komplisert en kvinnes seksuelle system er, og at du ville finne ut hvordan ditt system fungerer. Hvis han er selvsikker og komfortabel med seg selv, vil han bli fascinert og ønsker å høre mer om det, i tillegg til at han gjerne vil være med deg i eksperiementet.

  Gi han din notatbok, eller sett deg ned for å fortelle, og gå gjennom all informasjonen du har lært deg. Du får en S hvis du demonsterer det du har skrevet ned og en ny S dersom du lar hans hånd ligge på din mens du stimulerer deg selv!

  Bevæpnet med råmateriale om hvordan du får orgasme hver gang, er det nå opp til dere begge to å finne ut måter å introdusere de forskjellige teknikkene gjennom samleie og oralsex. Kanskje føler du at det er usexy og rart i begynnelsen. Men husk på at denne sexundervisningen ikke er ment å være det heteste du noen sinne har opplevd, bare de mest informative. Når han har fått grepet på alt, har du ordnet deg ufattelig god sex gjennom resten av deres forhold.

  For mer informasjon, les Tracy Cox' Mastrubation Memoir.

  Kilde: ivillage.com

  Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning