Orgasmemaskinen

Verdens råeste vibrator gir mange, lange og utrolig sterke orgasmer.

Publisert Oppdatert
Cecilie Kjensli vet hva hun snakker om:

Motiverer til sex

Hvis du aldri har fått en orgasme før, eller opplever at de er så alt for langt unna, er dette apparatet løsningen. Det skuffer neppe. Med en kraftig vibrator er orgasmene like rundt hjørnet, og motiverer dermed til regelmessig sex.

MX-Fighter er maskinen fra Sexskolen på TV3, som hadde stor suksess hos damene etter at de hadde vært på besøk hos meg, og det er ikke rart. Maskinen gir deg rett og slett et adrenalinkick, og det er lett å komme flere ganger. Kanskje for lett vil noen si, men det avhenger av måten den blir brukt på.

Damene elsker det

Etter min mening burde et hvert hjem ha et godt massasjeapparat, for damene virkelig ELSKER effekten av det. Og husk at med et godt verktøy blir jobben ordentlig gjort.

Personlig har jeg MX'n alltid liggende i senga for den er ideell å bruke hvis man har lyst på "en kjapp en" eller hvis man blir litt utålmodig og ikke helt kommer over orgasmekneika. En eller annen form for "elsker" inne i deg legger ikke akkurat noen demper på opplevelsen. Heller tvert imot. Det er derfor maskinen er fin å bruke sammen med mannen. Da er det bare å sette seg på han og holde apparatet mot venusberget. Jeg garanterer at det gir rideturen en ny dimensjon. Du kan også bare legge deg på det mens han tar deg bakfra. MX'n har mange muligheter så det er bare å improvisere. Gi også rumpa en skikkelig omgagng. Mmmm ... veldig deilig :)

MX'n motiverer til sex fordi den gir lange, sterke og raske orgasmer.

Kjøreregler

Hvis du er en av de som sliter litt med å få orgasme er MX'n et hot tips. Føl deg litt fram til å begynne med. Ikke sett den rett på tippen såfremt du ikke er tilhenger av sjokkartede opplevelser.

Ha gjerne dyna, en finger eller ett håndkle imellom, i alle fall til å begynne med. Masser magen, venusberget og innsiden av lårene. Beveg den opp mot klitoris og prøv deg frem mens du kjenner på den deilige følelsen.

Gjør knipeøvelser med rumpeballene samtidig som du masserer og hviler litt med jevne mellomrom. Setter du apparatet rett på uten å variere trykket vil det mest sannsynligvis gå så fort at du ikke en gang merker det på grunn av de sterke berg og dalbane-lignende følelse MX'n gir.

Tips: Pirr klitoris sakte og bygg opp en orgasme, men ikke kom med en gang. Hold spenningen før du guffer på, og kjenn hvordan du smelter som ett varmt tropisk fossefall. Det er ikke urin som kommer, men en intim væske.

Ikke akkurat sexy

- Hva i all verden er det for en greie? Er det en hårføner, eller? Dette er helt vanlige reaksjoner fra jenter når de ser MX'n for første gang, men det er før de har prøvd den ut. Det holder som regel med at jeg ber jentene sette seg på den, fullt påkledd, bare for at de skal få kjenne på de utrolige kraftige vibrasjonene. Apparatet er elektrisk og når jeg slår det på hyler nesten alle av fryd. Når ledningen nappes ut gisper jentene som regel etter mer, mens stjernene glitrer i øynene på dem.

MX'n skuffer ikke, men er vanskelig å forstå pga sitt sterile utseende, hvilket ufarliggjør hele apparatet både for mann og barn. Hadde den vært et kjøkkenredskap som forenklet hverdagen på lik linje med oppvaskmaskinen, ville alle stormet nettbutikkene for å skaffe seg en. Og de som ikke hadde en ville blitt tipset av en venninne om den nye fantastiske tingen. Problemet med denne type dingser er at de er veldig private og personlige, og så lenge kvinner har en slags seksuell-sjenanse vil ikke informasjonen spre seg via jungeltelegrafen.

Orgasme når du vil

Cecilie Kjensli på Kvinneguiden!

Kvinneguiden.no har et samarbeid med den frittalende sexpiratoren Cecilie Kjensli (38) som skriver rett frem om sex og kjæresterier uten å dekke seg bak halvtygde undersøkelser.

Dette betyr at hennes artikler fra orgasmesenteret Cpunktet.no også blir å finne her hos oss!G-punktet ogsåVenninnene mine mener at MX'n helt klart er sjefsapparatet. Den travleste av oss syns den er utrolig effektiv å bruke når hun kommer hjem fra jobb og kjenner seg kåt men må lage mat til sultne barn. - Ikke noe problem. Jeg bare setter meg på den med klærne på og vips, sa hun med verdens største glis.

- Ja det er nesten litt skummelt. Du blir nesten litt avhengig av den, mener en annen.

- Man kommer jo så fort og raskt man vil, og det er alltid en ny topp rundt neste sving. Så det kan bli litt vanskelig å stoppe hvis du skjønner hva jeg mener? Jeg tenkte her for leden på å kaste den siden den fikk mer oppmerksomhet enn kjæresten, men det var vel en grunn til det, så jeg dumpa heller han.

Les også: Orgasmehjelpen

Fysikalsk behandling

MX'n er i følge en tredje venninne utrolig bra for massasje av armer, bein og rygg, når man føler seg skikkelig stiv og sliten, har celluliter eller dårlig blodsirkulasjon. Gjerne kombinert med en god massasjeolje. Effekten av en hel kroppsmassasje er såpass kraftig at hun bl.a. blir skikkelig tørst og må drikke masse vann etterpå. Omgangen fungerer som annen fysikalsk behandling, så man må kulen litt etter på. MX'n masserer såpass dypt at kroppen setter i gang utskilling av slaggstoffer, det samme som skjer under vakuumbehandling eller dypmasasje, og det er derfor man blir så tørst. Venninna mi tipser forøvrig også om at hvis man skal gi seg selv eller andre en kroppsmassasje med MX' n må man begynne nederst på kroppen, og med bevegelser mot hjertet.

Fornøyd kunde

- Må bare si at kjøpet av MX-Fighter er det beste leketøyet jeg har kjøpt noen gang ...! Perfekt for en stund alene ... Foruten meg selv, har jeg også brukt den til massasje hos mine barn og min mann, og de synes det er deilig. Herlig sak, ville bare fortelle det. Hilsen fornøyd kunde :-)Les mer på cpunktet.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning