Orgasme i en fei!

Hvem sier at du ikke kan ta kontroll over orgasmene dine under samleie? Få noen vibrerende eksperttips og du vil stønne med typen etterpå!

Publisert Oppdatert
Du har størst sjanse for å få orgasme raskt når du har solosex, men alle kvinner kan få orgasme med typen sin, trikset er å vite hva du skal gjøre for å nå høydepunktet!

Fra boken

Forfatter D. Claire Hutchins forteller i boken sin "5 Minutes to Orgasm Every Time You Make Love", hvordan du skal lykkes i din orgasmejakt, når som helst du vil ha det!

Etter at dere har kost dere med forspill, få mannen din til å ligge på ryggen med penisen i været, stående og klar for deg. Ikke vær for rask med å få ham inni deg. Benytt denne sjansen til å vise frem kroppen din, han elsker å se deg jobbe.

Med ham på ryggen sin og du på knærne dine, strekk ene foten din fremfor deg over han, legg litt av vekten din på hendene dine. Ta penisen hans i hånden din og gni dine fuktige vaginalepper og klitoris mot den. Erte penishodet ved å gli det frem og tilbake over vaginaåpningen din, av og til setter du den inni og tar den ut igjen.

Til slutt, gli den forsiktig og sakte inn i deg. Bruk gjerne hånden for å lede den inn i deg. Du sitter nå opppå han og du er strak fra livet og opp.

Du har kontroll

Det er du som kontrollerer dybden på penetreringen og farten i denne stillingen. Du styrer mengden friksjon og du kan variere bevegelsene. Du kan skli kroppen din opp og ned, bøye deg fremover med puppene dine mot brystet hans eller i munnen hans, eller skil puppene frem og tilbake. Du kan bevege underlivet ditt sidelengs og i alle retninger som gir deg nytelse. Bøy deg fremover for å skape friksjon mellom penisroten hans og klitoris, da blir dere begge stimulert.

Mester i sex

Prøv alle variasjoner og se hva som stimulerer deg mest. Du vil bli svært dypt penetrert og mannens mest sensitive området blir begravd dypt inni din fuktige og varme vagina. Partneren din kan hvile seg mens han nyter alle følelsene av å ha deg oppå seg. Når du får orgasmen din kan han kjenne at vaginamusklene dine klemmer på penisen hans og følelsen er sterkere enn i noen annen stilling.

Fremfor alt er denne stillingen komfortabel for kvinner flest, det gir deg større frihet til å bevege deg, og det gir deg kontroll over din egen orgasme. Noen er kanskje mentalt ukomfortable med kroppen sin. Si til hjernen din at den skal holde kjeft, lukk øynene dine under en del av akten og ikke undersøk kroppen din. Ikke bekymre deg for hvordan du ser ut og ikke analysere hva han tenker gjennom akten.

Når du bøyer deg fremover mot typens bryst, kan du legge klitoris direkte mot basen av penisen hans. Når du gnir penisskaftet hans mot din klitoris, er dette gjerne all den stimuleringen du trenger for å få orgasme.

Tommel opp

Et annet alternativ er å få elskeren din til å plassere tommelen sin på din klitoris og holde den fast på plass men du beveger deg opp og ned eller frem og tilbake, men det kan hende at hånden hans føles litt i veien for deg.

Det er ofte slik at når menn stimulerer kvinnen sin, gjør de det ikke særlig bra. Kanskje føler han at det er pinlig, flaut eller ikke noe bra. Kanskje menn ikke har samme rytmesans som kvinner, det kan være mye som står i veien.

For mange kvinner kan omvendt misjonær (ridning) være det som trengst for å oppnå orgasme på en lettere måte. Å lære hvordan du skal ri mannen din skikkelig kan gjøre deg til en mester i sex!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning