Oppskriften på god sex!

Glem julegaver, juletrær og pepperkaker et øyeblikk. God sex gir overskudd, så kanskje er en hyrdestund det du trenger for å komme i mål?

Publisert Oppdatert
1. Fyll hjernen med sexy tanker

Begynn allerede på morgenen med det som gjør deg tent. Har du fått noen sexy eposter av mannen din du kan ta frem, eller kanskje det holder å fantasere om hva dere skal gjøre i helgen? Skap også forventinger for partneren din, send han en mail der du forteller han hva du har lyst til å gjøre med han, og hvis du vil sette en skikkelig prikk over i'en så sender du trusen din med bud til arbeidsplassen hans..

2. Rydd kalenderen

Planlegg en hel helg i sengen, eller i alle fall en hel dag. Om dere har barn, planlegg i god tid slik at dere får tak i barnevakt. Dra ut telefonledningen og skru av TV'en. Ha mat klart, eller bestill på døren.

3. Elsk deg selv

Blås i bilringen og appelsinhuden. Ta av deg klærne, men behold gjerne undertøyet på. Se deg i speilet og fokuser på de delene av kroppen din du er mest fornøyd med. Sannsynligvis er dette nærmest en ny opplelvese for deg, for vi kvinner er fantastisk gode til å fokusere på det vi IKKE er fornøyd med, og dermed får vi et selvbilde som er riv ruskende galt.

4. Bruk fantasien

Vi har vel alle noen sexfantasier som får oss i det rette humøret. Skru av alt som summer og bråker, skru gjerne av lyset, og legg deg ned i sengen. Lukk øynene, og la tankene vandre. Kanskje kan musikk bidra ytterligere til stemningen, men sannsynligvis klarer du deg helt fint med tankene.

5. Kjenn deg selv

Etterhvert som du lærer deg selv og kroppen din å kjenne vil du merke hva som fungerer og ikke. Oppmuntre partneren din til å forlenge forspillet, særlig hvis du har hatt en stressende dag. På den måten får du tid til å kjenne på følelsene og hva som egentlig skjer med kroppen. Jo mer du klarer å konsentrere deg i forhold til hva som skjer i kroppen din, jo mer intensivt vil du oppleve det som skjer, og jo deiligere vil det bli..

i_238302

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning