Oppladbar vibrator

I det du setter i gang med en liten hyrdestund helt for deg selv oppdager du at batteriene i vibratoren er tom. Kanskje på tide å gå til innkjøp av en oppladbar vibrator?

Publisert Oppdatert
Vibratoren "Femblossom" er nemlig ikke avhengig av strøm eller batterier, når du har ladet den opp kan du holde på i timesvis uten å tenke på noe annet enn din egen nytelse.

Den vibrerer godt, lager lite lyd og har fem hastigheter i tillegg til pulserende impulser som svinger i styrke og hastighet. I tillegg er den enkel å ta med seg, for den ser slettes ikke ut som en ordinær vibrator.

Et oppladbart batteri varer i 60 - 90 minutter. Batteriet trenger 14 timer for å bli fullt oppladet og har en levetid på opptil ni år.

Parker vibben i laderen

Vibratorene kan ikke benyttes under oppladning, men batteriet tar ikke skade av å lades lenge, og du bør derfor alltid parkere vibben i laderen når du har aktive vibrator-perioder.

Vibratorene er laget av et antibakterielt materiale som benyttes ved fremstilling av medisinsk utstyr. Det kan vaskes med såpevann, men hold dem ikke under vann.

Produsenten av vibratoren er Emotional Bliss i England.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning