Nytt norsk sexnettsted for kvinner!

Du har kanskje hørt om Cecilie Kjensli? Den frittalende jenta har viet livet sitt til å fortelle hva god sex er. Nå har hun startet nettstedet cpunktet.no!

Publisert Oppdatert
Sexpiratoren Cecilie Kjensli er kjent for mange, og som tidligere Cupidoredaktør og skribent i Vi Menn og Mag, bør hun besitte den kunnskap og erfaring som trengs når hun nå har startet nettstedet Cpunktet.no.

- Jeg hadde lyst til å lage et nettsted litt ala "Sex og Singelliv" som går rett på sak og snakker om alt det vi lurer på og tenker om når det gjelder sex og kjæresterier. Som tidligere Cupidøredaktør og selvlært Sexpirator har jeg lyst til å sette saker på dagsorden og få jentene til å bidra med sine meninger og gi kommentarer. Skape et ekte og levende nettsted hvor vi bruker det dagligdagse språket vi har med en frisk og gøyal tone, men også alvor hvis det trengs.

Cecilie har reist landet rundt og forelest for både leger, sexologer, medisinerstudenter og helsepersonell. Hun har også gjennom flere år kurset vordende brudepar i kunsten å opprettholde temperaturen i et langt parforhold. Grunntanken er å spre informasjon om at seksuell nytelse er for alle, og kan oppleves på mange måter. Av formell bakgrunn har hun en cand. mag. grad i sosiologi, men når det kommer til jobben som Sexpirator er hun selvlært.

- Som de fleste andre har vi ikke snakket om sex hjemme, så jeg har lært av meg selv, og ikke minst blitt inspirert av gutta jeg vokste opp sammen med på østkanten som åpent snakket om hvor kåte de var, og at de dro'n jevnlig. Det gjorde ikke jentene. Den kvinnelige sjenansen rundt seksualitet fascinerer meg, at den liksom sitter så langt inne i mange av oss, selv jeg kan jo bli sjenert. Jeg ønsker derfor å inspirere andre til å ha et behagelig sexliv og ikke ha urealistiske forventninger til hva sex er. Alle må ikke være gudinner i senga, men man må være litt aktiv og delaktig og ha sex regelmessig, for det er sundt og bra.

Orgasmesenter

At det er behov for siden er det ingen tvil om. På en uke har Cpunktet.no fått over 300 medlemmer, og Cecilie har fått flere henvendelser fra jenter som gleder seg til å følge med.

- Jeg ønsker jo at folk skal bidra med sine erfaringer og ideer, gode som dårlige. Det er mange jenter som ikke har venninner å snakke med om sex, og har de det er det fremdeles ting man syns er flaut å ta opp, og da er det jo kult at man kan være anonym, skrive inn, sende spørsmål, og få svar. Eller bare inspirere andre til å ha det deiligere i senga. Sammen kan vi ta hull på myter, og oppfordre andre jenter til å slutte å fake orgasmer, og gi hverandre seksuell selvtillit nok til å ta grep og bidra og være delaktig mellom lakene. For hva skal vi med alle sextipsene, hvis vi ikke tør å utføre dem, sier Cecilie.

Tanken bak Cpunktet.no er at det skal være et orgasmesenter for damer som ønsker velvære og seksuell selvtillit. Hvorfor er orgasmen så viktig?

- Orgasmen er en viktig del fordi mange damer opplever at den er så lengt unna, at man derfor ikke alltid gidder. Men i dag som man har delikate og fine massasjeapparat og vibratorer som fungerer som en snarvei, så er høydaren aldri langt unna, og det motiverer igjen til mere sex. Jeg er en representant for hverdagssexen, og folk skal få holde på hvor mye eller lite de vil, det viktigste er at de tar godt vare på det som bidrar til å gjøre tilværelsen mer harmonisk, forteller hun.

Nå håper hun at jenter fra hele landet melder seg på og deltar.

- På Cpunktet.no kan vi dele erfaringer og få en realistisk forståelse av hvordan kvinnelig seksualitet er. Takhøyden er stor, og vi skal som sagt ikke gå rundt grøten, for det er mye kulere å gå rett på sak!

Kvinneguiden.no er veldig glade for kunne fortelle at vi har inngått et samarbeid med Cecilie som gjør at hennes artikler fra Cpunktet.no også blir å finne her hos oss!

Foto: Paul Weaver i_229494

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning