Nygift på ny

Finn tilbake til nyforelskelsen!

Publisert Oppdatert
Da dere giftet dere var dere ville etter hverandre. Nå virker det som om dere har mistet entusiasmen, så hvordan skal dere få tilbake hvetebrødsdagene? Doktor Thomas Stuttaford gir dere råd;

Vær oppmerksom

Et av de vanligste problemene blant par som har vært sammen i syv, åtte eller flere år er at selv om de går ypperlig overens med hverandre, mangler kjærlighetslivet gnist, vitalitet, variasjon og energi.

Normale behov kan ha drevet sexlivet til nå, men sammen med hverdagen har det mistet gløden. Slik kan dere finne tilbake til hverandre;

 • Ikke press partneren din
 • Bestill en helg sammen dere to, borte fra velkjente omgivelser og vanlig hverdag.
 • Varier sexmenyen, ikke bare fysisk, men også romantisk. Blomster, romantiske middager og små presanger hjelper!
 • Overeksponering av hverandre kan gjøre at dere får lavere sexapetitt. Prøv å spille kostbar på en god måte og gjøre dere tiltrekkende for partneren.
 • Som regel får du lyst på sex om du bare begynner. Bruk tid og ikke stress, det er bra å ofre litt tid for sexlivet deres!
 • Ikke ta hverandre for gitt! Dette er blant det viktigste av alt i et forhold. Finn tid til å sette pris på hverandre.
 • Om menn bare visste hvor enkelt det er; for kvinner er sex og kjærlighet for evig linket sammen, mens menn ofte ser romantikk som en slags "slutt" ved at ekteskapet er "slutten" på det gode livet. Ikke bare send blomster og gi komplimenter for å si unnskyld, plei kjærligheten i hverdagen og dere vil ha god sex med hverandre.
 • En undersøkelse hvor 530 menn og kvinner ble intervjuet om forholdet deres, viste at 60 prosent av 30 år gamle kvinner ønsket å ha sex ofte i begynnelsen av et forhold. Etter fire år gikk tallet ned til under 50 prosent, og etter 20 år sank tallet til rundt 20 prosent. Kontrasten til menn er stor da mellom 60 og 80 prosent av mennene ønsket sex ofte uansett hvor lenge de hadde vært i et forhold. Dette er en tankevekker til alle i et forhold - jobb for å møtes på midten!
 • Samme undersøkelse viser at 90 prosent av kvinnene ønsker ømhet, omsorg og kjærlighet fra partneren uansett hvor lenge de har vært sammen. 25 prosent av kvinnene som hadde vært i et forhold i ti år svarte at de fremdeles lengtet etter ømhet, omsorg og kjærlighet fra partneren.
 • Om menn ønsker at kona skal ønske å ha sex oftere, råder doktor Stuttaford dem på det sterkeste å vise kona mer ømhet, omsorg og kjærliget!  Kilde: health24

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning