Nye sextrender!

Det er mye moro å prøve i senga!

Publisert Oppdatert
Her har du fem sexpossiturer som er så hotte at de spruter ild!

Nettstedet about.com har spurt flere av Storbritanias ledende sexeksperter om hvilke nye sextyper par kan kose seg med under dyna, eller

Trend 1: Doble tall

Dere kjenner 69-ern, men den siste trenden heter 77! Sexekspert Cynthia Gentry, forfatter av boken "The Bedside Orgasm Book" forteller at navnet kommer av hvordan kroppene til deg og din partner ser ut når dere er intime med hverandre. Det ligner på skjestillingen bare litt mer vridd, noe som er perfekt for å treffe ditt G-punkt!

For å nå nirvana, ligg på siden med kjæresten bak deg slik at dere begge ser i samme retning. Klemme bena dine rundt det øverste benet hans og dra ham nærmere deg mens du skubber rumpa mot ham i det han kommer inni deg. Hold dere sammen mens du beveger hoftene dine, retter ut bena i en 45 graders vinkel bort fra kroppene deres. Når dere har sex i 77-stillingen, endrer dette penetreringen mot den fremste delen av vagina hvor G-punktet ligger.

Trend 2: Topp sexleker

De seneste årene har salget av sexleker tatt helt av, og det er kvinnene som er de beste kundene. En av grunnene er at vibratorer verden over har gjennomgått en stor makeover. Fasjonable sexleketøy lekes med og beundres av voksne mennesker. Og rådet fra sexeksperter er å introdusere en god vibrator til typen din, ikke hold den orgasmiske hemmeligheten for deg selv! Doktor Carol Qeen mener at nye, gode vibratorer er designet slik at de ikke fremstår som noen trussel for mannen. Det er morsomme accessoarer og ikke peniserstattere.

For å dele de gode vibrasjonene, ta frem vibratoren neste gang han tar deg bakfra. Slik har han større tilgang til klitoris og mens han penetrerer deg bakfra, gi ham vibratoren og guide ham til gledesknappen din! Så kan han eksperimentere med varierende fart og trykk mens han fortsetter å støte inn i deg.

Om den direkte kontakten blir for intens, få ham til å leke rundt klitoris slik at stimulansen blir moderat. Spenningen ved å prøve noe nytt og pulserende med vibratoren føles godt for begge to.

Trend 3: Stående sug

I følge sexekspert Ian Kerner, forfatter av boken "He Comes Next", foretrekker menn at kjæresten suger ham mens han står oppreist. Dette er fordi mer blod strømmer til underlivet når han står, dermed blir ereksjonen fastere og orgasmen mer intens. Er du klar for å suge ham til himmels? Be ham stå oppreist nær en stol slik at han kan støtte seg om han behøver det.

Knele foran ham og bruk en pute under knærne om du trenger det. Hold penisen hans i ene hånden, ta ham i munnen og veksle mellom suging og deilig, myk slikking på penishodet.

Når han begynner å riste i ekstase, form en sirkel med tommel og pekefinger med den ledige hånden din og plassere den fast på penisroten rett over testiklene. Mange blodårer og nerver går langs skaftet, legger du press på området, skaper du en tornadoeffekt slik at enda mer blod presser frem en eksplosiv orgasme.

Trend 4: Telefantasi

I dag har alle mobiltelefoner, og undersøkelser viser at telefonen gjør par mer kjærlige med hverandre. Sexterapeut Lisa B. Schwartz forteller at kommunikasjon via teknologi istedenfor ansikt til ansikt skaper en anonymitet som ofte gjør det lettere for partnere å uttrykke deres følelser. Flere par ser ut til å utforske denne friheten og deler fantasier på denne måten.

Om tanken på telefonsex gjør deg målløs, skal du prøve følgende: Om morgenen skal du starte med å sende en sexy melding til kjæresten din som gjør at han holder seg hjemme og venter på deg om kvelden. Om formiddagen, send ham en liten teasermelding om hva han kan forberede seg med. Når dere møtes om kvelden, ta kontroll og før ham inn til et sexy rom i huset. La ham bli der, gå ut og ring til telefonen hans fra et annet rom.

Fortelle ham akkurat, steg for steg hva du vil gjøre med ham. Hold på helt til han ikke klarer å holde seg, og løper inn til deg!

Trend 5: Salver, oljer og mye søl

Ikke alle menn elsker å bli tilsølt med olje og salve og forfatter av boken "Your Long Erotic Weekend", Lana Holstein, forteller at tradisjonelle massasjeprodukter inneholder kjemikalier som kan skade kondomet og skape infeksjoner.

Men sexsalver og oljer er i stadig utvikling, nå finner du produkter som er massasjeoljer og sexsalver i ett. De lukter ikke, er ikke klissete og ødelegger ikke kondomet, slik kan par kose seg og nyte den glatte huden til hverandre. Gode eksempler er K-Y Touch Massage 2-in-1 Warming (ky.com), ID Velvet Lubricationg Liquid (idlube.com) og Kama Sutra Love Liquid (kamasutra.com).

Om idèen tenner deg, lær deg følgende teknikker. Kle av ham alle klærne og la ham ligge med ansiktet ned. Sett deg på ryggen hans vendt mot føttene slik at du kan fokusere på rumpa og lårene hans. Forfatter av "Expanded Orgasm: Soar to Exstasy at Your Lover's Every Touch", Patricia Taylor, forteller at dette er de største musklene på kroppen og de blir ofte oversett. De inneholder også nerver som gjør de veldig følsomme.

Bruk en generøs mengde med olje og mose rumpa og lårene hans med knyttneve og lette fingertupptrykk. Etter noen kjappe minutter, bytt til lange, sensuelle strøk og hell på mer olje om du behøver det. Ert ham litt ved å kose med innsiden av lårene hans, farlig nær godsakene! Når du merker at han er opphisset, ris ham lett, snu ham og bruk dine glatte håndflater over kroppen din og forme ereksjonen hans før du begynner å ri ham.Kilde: about.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning