Når kvinner spruter..

Noen kvinner opplever det som man kaller for kvinnelig ejakulasjon. Det er på mange måter parallelt til den utløsning mannen opplever når han får orgasme.

Publisert Oppdatert
Temaet har vært mye omtalt i det siste. Det er helt normalt at kvinnens skjede blir fuktig når man blir seksuelt opphisset. Det er for å gjøre det lettere og mer komfortabelt for penis å gli inne i skjeden.
Men noen kvinner opplever at det kommer til dels store mengder sekret ut - og det følger gjerne med en intens opplevelse av nytelse. Det er fordi man opplever sitt sexliv som godt og intenst.
Det er sekret som i stor grad kommer fra kjertler som ligger under skjedeveggen; og som tømmer seg ved seksuell opphisselse. Denne væsken ikke er urin, som mange tror, men blank, klar og stort sett luktfri. Den minner om mannens sæd, men uten sædceller.
Sprutorgasme, som det også kalles, kan oppnås når man stimulerer g-punktet på en spesiell måte, slik at man stimulerer disse kjertlene som produserer denne væska. Ved stimulering av g-punktet vil man få en intens trang til å måtte tisse, men da er det bare disse kjertlene som blir stimulert på riktig måte.
Noen kvinner opplever ikke dette fenomenet i det hele tatt, mens hos et fåtall andre kvinner er det velutviklet.
Så hvis du er en av de kvinnene som ejakulerer: kos deg over dette og nyt det!

Foto: Dreamtime.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning