Naken og fin!

Ikke vær redd for å vise deg naken for kjæresten!

Publisert Oppdatert
Om du føler deg deilig og sexy bedrer det hele tilværelsen sammen med kjæresten din. Det er på tide at du synes du er vakker naken akkurat som du er!

Stygg?

Du er ikke alene om å føle deg stygg når du tar klærne av deg. En undersøkelse gjort nylig av magasinet Psychology Today viser at 56 prosent av kvinner er misfornøyde med kroppen sin. Det som plager kvinner mest er magen (71 prosent), vekten (66 prosent), hoftene (61 prosent) og lite muskler (57 prosent).

- Forskning viser at kvinners dårlige selvbilde kommer fra tre kilder; foreldre, venner og urealistiske skjønnhetsidealer i media, sier psykolog og professor ved University of South Florida, J.Kevin Thompson.

Men om du følger visse strategier er det faktisk mulig å bedre selvbildet ditt drastisk! Om du elsker deg selv høyere vil det ikke bare hjelpe deg i sengen, det bedrer hele livskvaliteten din. Les mer for gode tips.

Komplimenter fra deg selv

Det kan være lurt å øve seg på dette. Stå fremfor speilet og finn ut av hva som er vakkert med kroppen din og hva du er glad du har og ikke har. Snu leken "finn fem feil" til "finn fem vakre områder".

Ikke vær redd for speilet

Bli venn med speilbildet ditt, ikke bry deg om skarpe lys som viser bulker og valker her og der. Jo mer du ser, jo mindre vil du stresse. Om du unngår å se deg selv i et fullfigurspeil, blir det verre og vanskeligere for deg å akseptere kroppen din slik den ser ut.

Null sammenligning

Du MÅ slutte å sammenligne deg med uvirkelige, retusjerte og photoshoppa "kvinneidealer" i magasiner. De er ikke realistiske i det hele tatt.

Undersøkelser viser at den gjennomsnittlige kvinne er mye penere enn det hun selv tror. Selv om vi blir bomadert med bilder av syltynne, lange kvinner med plettfri hud og glansfullt hår, må vi prøve så godt vi kan å la være å sammenligne oss med dem.

Ikke motarbeide

Ja, det kan være stressende å vise seg naken for kjæresten. Men ikke motarbeide deg selv. Som naken er du sårbar og du er gjerne redd for å ikke bli godtatt for den du er. Men ikke slå på soveromslysene om det gjør deg ukomfortabel.

Ta gjerne babyskritt og tenn stearinlys for å få øyenkontakt med kjæresten din. Fokusere på hvordan det føles å gni huden din mot hans og kjenne puppene dine mot brystet hans, slapp av og la ham kjenne på deg. Du er fantastisk vakker, tenk over at det er en grunn til at han vil ha deg hos seg. Naken!Cosmopolitan.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning