Morosex!

Sex skal være svett, dampende og klissete! Det skal inneholde elementer av lidenskap og intensitet. Det skal være et øyeblikk hvor et utemmet par danser av glede og opphissing!

Publisert Oppdatert
Høres det ut som en kjent fantasi? Mens sex er fantastisk når det forvandles til ubegrenset lidenskap, vanligvis forbeholdt filmer og såpeoperaer, er ikke dette alltid realistisk og heller ikke alltid mulig å oppnå!

Ha det gøy!

Likevel finnes det et element som faktisk kan bringes inn under dyna - moro!

Det handler ikke bare om rollespill, ørekosing, skittensnakk eller latterkuler. Det handler mer om sex som gir dere en følelse av intimitet med akkurat passe moro. Så hvordan kan dere oppnå dette? Svaret ligger i stillingene.

Nedenfor kan du lese om fire spreke stillinger som askmen.com anbefaler og som hjelper dere å ha morsommere sex!

Når kreativiteten visner litt bort og fantasien sovner inn, er det ikke alltid lett å komme på nye stillinger, og dermed faller dere tilbake til de "enkle" stillingene som dere kan stole på. Problemet er at det er på dette stadiet at rutiner og kjedsomhet kan ta over forholdet deres! Moro på soverommet er kanskje den eneste måten å kvitte dere med dette problemet. Forsøke å gi de vanlige rutinene noen ansiktsløft med nye stillinger.

1. Bakvendt moro

Beskrivelse: Mannen står på alle fire vendt bort fra kvinnen mens kvinnen ligger på ryggen med bena sine i luften. Mannen penetrerer henne i denne stillingen.

Fordeler for ham: Mannen har fullstendig kontroll over hvor raskt, sakte og røft han vil ha sex. Og fordi kvinnen ser mannens bakside, kan hun stimulere ham analt om dere ønsker dette.

Fordeler for henne: Denne stillingen passer godt for kvinnen. Hun kan maksimere stimuleringen av de vaginale veggene ved å bruke vaginamusklene, eller ved å åpne og lukke lårene sine. Mannens penis gnikkes mot hennes klitoris samtidig som hun kan ligge på ryggen, slappe av og nyte utsikten.

2. Motsatt froskelår!

Beskrivelse: Mannen ligger på ryggen med bena spredd mens kvinnen lener seg bakover med bena tett inntil kroppen sin.

Fordeler for ham: Denne stillingen lar ham ligge og slappe av. Etter en stressende dag på kontoret eller en hard trening, passer avslappende sex godt.

Fordeler for henne: Hun har full kontroll og penetreringsvinkelen kan virke svært opphissende for henne. Dessuten blir hun enda mer stimulert da mannen kan bruke hendene sine til å kose med rumpa og lårene hennes.

3. Sexy gyngestol

Beskrivelse: Kvinnen ligger på ryggen med bena rettet mot taket. Mannens rygg er vendt mot henne mens han "sitter " på lårene hennes og forsiktig bøyer penisen sin ned mot vaginaen hennes.

Fordeler for ham: Siden menn ikke pleier å peke sin erigerte penis nedover, kan det være svært så deilig for dem å prøve dette. Når mannen mestrer å bøye penisen sin, vil han oppleve en ny, intens følelse.

Fordeler for henne: Penetreringsvinkelen kan være stimulerende for kvinnen og det kan også hende at kvinnen liker at mannen kan kose med lårene hennes.

4. Bollebaking!

Beskrivelse: Mens kvinnen ligger på siden og bøyer begge bena sine mot brystet sitt, ligger mannen bak henne med en fot rettet ut bak ryggen hennes og en fot rettet ut mellom bena hennes.

Fordeler for ham: Penetreringen blir ikke så dyp, men det tillater mannen god kontroll. Så han kan kjøre på raskt, sakte og vilt! Dette er også en god vinkel for penetreringen.

Fordeler for henne: Kvinnen vil like at mannen kan strekke seg over henne og stimulere klitoris samtidig.Når dere begge er i humør for noe som virkelig er utenom det vanlige, kan det hende at disse stillingene passer for dere. Men dere må belage dere på å være litt ekstra akrobatiske, likevel kommer dere til å ha det veldig moro!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning