Morosex!

Elsk bort kjedsomheten og nyt hverandres kropp!

Publisert Oppdatert
Mange i et langvarig forhold kjeder seg etterhvert i senga. Faktisk er det mange som ikke setter av nok tid til sex sammen rett og slett fordi de er lei av den samme gamle tralten.

Tilbake i tid

Men dere skal vite at det sannsynligvis er mye nytt og fantastisk dere ikke har oppdaget med hverandre enda. For eksempel; tenk tilbake på den tiden da du planla hva slags undertøy du skulle ha på deg for partneren.

Eller når dere skulle se film sammen men isteden endte opp med å ha sex sammen. Denne tiden kan dere fremdeles få tilbake!

Det er en måte å finne tilbake på hverandre på; morsom sex!

Gøy på madrassen

  • Sett av to til tre timer sammen for å kose dere og oppnå mer intimitet enn dere har hatt på lenge. Der bør være alene i huset når dere leker denne leken her, enten dere har huset for dere selv eller ungene er lagt. Begynn med å spise middag.

  • Hver gang partneren din spiser av maten sin, ta av ett klesplagg av fra kroppen din.

  • Hver gang partneren din snakker om mat, ta ett annet klesplagg av kroppen din.

  • Ikke fortell ham hvorfor du gjør det du gjør hvis han ikke gjetter det selv.

  • Når begge to er nakne, gi ham en full massasje som begynner med ryggens hansog ender med penismassasje, enten med hendene eller munnen din. En full massasje inkluderer at masserer tærne hans, gnir fingrene hans langs skrittet ditt for så å suge på de, ankelmassasje, underarmene, kosing i nakken, hodemassasje og fingrene dine på hans lepper.

  • Etter massasjen gir du ham en gave. Gaven inneholder enten en sexvideo, kondomer med smak eller selvlysende farge, olje med smak, penisring, håndjern, eller en hjemmelaget sexbok med sexy idèer som han liker (oralsex, kyssing, dessert på sengen og lignende). Enten han er i humør for sex eller ikke, han vil merke at du ønsker å pleie ham og dette gjør at han får øynene opp for deg!    Kilde: Howtohavegoodsex.comNyttige tjenester

FORUM

Underholdning