Mobilfri fyllekule

Det er fredag kveld. Du er kjærlighetssyk, fikler med mobiltelefonen. Ikke lurt! Det som gjør deg vill i nikkersen i dag kan få deg til å skjelve i morgen, så dropp det her, for fylleangstens skyld : )

Publisert Oppdatert
Taushet er gull
Legg aldri igjen beskjed på andres telefonsvarere. Du mener helt sikkert noe annet i morgen.

Klart svar
Ikke gjør om din egen melding på mobilsvar heller. Det er skikkelig pinlig når du etter en stund oppdager at fyllemeldingen din fremdeles ligger der.

Husker du...
Ikke ring noen som ikke er lagret i telefonboka. Der kan det bli vanskelig å få forståelse senere.

Gammel kjærlighet
Ikke hør på gamle beskjeder fra elskere du savner. Du risikerer bare å ringe de opp og muligens drite deg skikkelig ut.

Den som sover...
Hvis den du er klar for sier at han/hun skal ringe om byturen er kjedelig, så la vær å svare når mobilen vekker deg. Du skulle selvfølgelig hvert med fra begynnelsen!

Full fart
Send i hvert fall ikke en sms hvor du tilbyr overnatting etter byrunden. Du har ikke bruk for en dritings knuller.

X-faktoren
Ikke ring og spør etter telefonnummeret til noens x'er. Vennskap varer ikke evig, selv om ordtaket sier så.

Nattradio
Ring aldri inn til en nærradio for å få tilfredstilt pratesjuken din. Det er garantert noen som enten kjenner deg - eller mora di...

Juks og selvbedrag
Verken ring eller sms en x som dumpa deg for en stund siden for å fortelle at du faket alle orgasmene. Det slår jo bare tilbake på deg sjøl.

Information overload
Ikke ring vedkommende du data for to måneder siden, som slutta å ringe deg, liksom bare for å si at du fra nå av har slette nummeret hans/hennes i telefonboka.

Cecilie Kjensli på Kvinneguiden! Kvinneguiden.no har et samarbeid med den frittalende sexpiratoren Cecilie Kjensli (38) som skriver rett frem om sex og kjæresterier uten å dekke seg bak halvtygde undersøkelser.

Dette betyr at hennes artikler fra orgasmesenteret Cpunktet.no også blir å finne her hos oss! i_232198
Intime betroelser
Fall ikke for fristelsen ved å tilstå gamle sexy eller pinlige hemmeligheter. Det er i allefall ikke morsomt dagen der på.

A gir ikke B
Om du allikevel skulle falle for fristelsen ved å fortelle en hemmelighet, så stopp før det er for sent. Hvis du først har sagt A så mååå du ikke si B.

Siling
Ikke ta telefonen hvis den ringer og du ikke kjenner nummeret. Det kan være noe som har med jobb å gjøre, eller en gammel tante, og de samtalene er du ikke klar for akkurat da.

Nødnummer
Ikke ring den fyren eller dama som er j*vlig god i senga, men som mesteparten av tida ellers oppfører seg som en kjempe dust.

Ingen vei tilbake
Så du har allerede driti deg ut med mobilen? Fortell fortell! Kule bidrag premieres som du kanskje vet med gaver fra nettbutikken.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning