Mer om forspill

Forspill er for mange veldig viktig. I denne artikkelen kommer en av våre brukere med noen nyttige tips til hvordan ”varme opp” sin partner.

Publisert Oppdatert
De fleste gutter forstår at jenter av og til trenger litt tid for å "varmes opp". Denne tiden varierer imidlertid fra kvinne til kvinne, og ikke minst avhenger den av hvor trygg hun er på seg selv og sin egen seksualitet. Det beste rådet er å snakke om sex med henne. Bli kjent med henne, og finne ut av hva hun liker og ikke liker. Noen ganger kan kvinner være kåte, våte og klare for sex selv før du selv tar et initiativ, andre ganger trenger hun kanskje mer tid for å bli klar for sex. Husk: kvinner er mennesker de også, akkurat som deg selv.

De fleste mennesker (også menn) forstår at trygghet er vesentlig for god sex. Dette er så selvfølgelig at vi hopper over trygghetstemaet i denne artikkelen. Husk også at kvinner er seksuelle vesener, akkurat som deg. De er kåte, onanerer og fantaserer - akkurat som deg. Du trenger ikke nødvendigvis gå rundt grøten for å "få deg noe". Etter all sannsynlighet har hun like mye lyst på sex som det du har, med mindre dere har et reelt seksuelt problem i forholdet deres.

Her er noen tips til typiske forspill mange jenter liker:

*Len deg inntil henne bakfra - gjerne mens hun står og holder på med noe, for eksempel tannpuss, oppvask, matlaging eller annet. Hold rundt henne og press kroppen din inntil hennes, så hun kan kjenne den harde pikken din mot rompa si (eller korsryggen, dersom du er mye høyere enn henne). Hvisk i øret hennes (med kåt stemme) at hun er deilig, at du er kåt på henne, har lyst på den deilige kroppen hennes etc. Kyss henne i nakken og på halsen, og press deg enda tettere inntil henne. Snu henne rundt, og se på henne med det kåte blikket ditt. Løft henne opp på kjøkkenbenken, et bord eller annet egnet sted hvis det finnes noe slikt i nærheten, og kyss henne heftig. Vis henne at du er kåt, gjerne ved å fortsette å presse pikken din mot kroppen hennes, og ved å lage kåte lyder med stemmen din (stønning).

*Om morgenen når du/dere våkner: Legg deg inntil henne, og hold rundt henne. Hvis hun er trøtt, kan det være lurt ikke å begynne å snakke om sex med en gang - da kan det hende hun bare blir sur. Stryk henne over hoftene, magen, håret osv. Klem deg inntil henne, men vent litt med å vise henne at pikken din er hard. Som sagt, hvis hun er trøtt kan det hende hun bare blir sur. Begynn å kose med brystene hennes, lek med brystvortene. Hvis hun begynner å lage små stønnelyder er hun som regel ikke trøtt lenger, og har lyst på deg.

Disse to fremgangsmåtene kan selvsagt varieres i det uendelige, og husk igjen at alle kvinner er forskjellige, og at det beste du kan gjøre for å oppnå god sex sammen med kjæresten din er å snakke med henne om sex.

Her kommer imidlertid et par råd som de fleste kvinner ville sette pris på at du fulgte, både med tanke på selve innledningsfasen, og det som skjer når dere har kommet godt i gang med sex:

*Aldri begynn å fingre henne innenfor trusa hennes hvis du ikke vet med sikkerhet at hun er våt. Kjenn gjerne litt forsiktig utenpå trusa først, er hun våt vil du som regel kjenne det igjennom trusa.

*Knull aldri en kvinne som ikke er skikkelig våt. Det er vondt, og vi vil etter all sannsynlighet komme til å se på deg som en dårlig sexpartner i ettertid.

*Mange kvinner liker spytt (på fitta), men unngå å "harke opp" spyttet med mindre du vet at hun tenner på akkurat dette.

*Noen kvinner liker at du fingrer henne hardt, andre foretrekker en litt mykere fingring. Noen liker at du bruker hele hånda med "gni-bevegelser", mens andre liker at du bruker bare en finger eller to, i sirkel- eller side til sidebevegelser. Noen liker at fitteleppene er spredte mens du fingrer/slikker, andre liker at de er "lukket". Noen ganger kan det være sånn at dersom en kvinne liker det ene, så er hun ikke så glad i det andre (altså - hvis hun liker hard gniing med hele hånda, så liker hun kanskje ikke sirkling med en finger osv.). De fleste kvinner har fingret seg selv siden de var forholdsvis unge, og har etter hvert selv funnet ut hva de liker best. Spør henne, og snakk med henne om hva hun liker, og når hun forteller deg det, gjør som hun sier med mindre du vet at hun liker at du eksperimenterer litt.

*Mange jenter oppnår ikke orgasme like lett som gutter, men dersom hun pleier å få orgasme - finn ut hva hun liker at du gjør akkurat i det hun kommer. Mange gutter liker at jenter stopper å runke/suge akkurat rett før det går for dem, men slik er det ikke nødvendigvis for jenter. Dersom du stopper rett før hun kommer kan det hende du ødelegger hele orgasmen hennes. Hennes orgasme blir ikke nødvendigvis bedre av at du "får henne til topps" mange ganger før hun endelig kommer, snarere kan dette ødelegge alt, og hun får ikke orgasme i det hele tatt. Nok en gang er det viktig å snakke med henne for å finne ut hva hun liker at du gjør

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning