Menns favorittsex!

Har du hatt sex mange ganger med kjæresten din, trenger du sikkert noen nye triks på madrassen. Vi avslører menns favorittstillinger, noen går aldri av moten!

Publisert Oppdatert
Om dere har hatt sex mange ganger føles det gjerne som om dere har prøvd alle stillinger som finnes, men vet du hva? Det har dere helt sikker ikke! Hvorfor ikke gjøre hverdagsstillingene om til noe villt ved å tilføye noen tvister? Mannen din vil stønne og fryde seg..

Menn avslører

Det er nemlig slik at det ikke skal så mye til for å tilfredstille ham eller for ham å gjøre deg fornøyd. Og nettstedet askmen.com forteller at menn ikke vil ha så mye mer enn god, gammeldags sex. Men nye varianter skader jo ikke!

Nedenfor kan du sjekke ut noen sexy triks med en vri!

Hundeben-løft!

Neste gang mannen din tror at han skal få ta deg bakfra, forsøke å løfte opp ene benet ditt og press det mot hoften hans og be han holde det oppe etter låret ditt.

Nå blir penetreringen dypere og testiklene hans vil klaske lett på klitoris, du blir dermed skremmende godt stimulert! Hvis du spør om han vil massere klitten din, vil du bli gal og han enda kåtere!

Misjonær med puter

Legg deg ned på sengen med knærne bøyd og føttene plantet på sengen. Plasser et par puter under rumpa di. Dette gjør at han vil penetrere deg dypere, og det gir dessuten en vill klitoris stimulanse, det er stor sjanse for at dere vil få orgasme samtidig.

Skjesplitt

Det fantastiske med å ligge i teskje med hverandre er at man koser og er svært kjærlige med hverandre på samme tid som man har vill sex. Han har bedre tilgang til kroppen din, og han kan manøvrere deg rundt enkelt og greit om han ønsker.

Neste gang dere skal ha teskjesex, vri kroppen din litt slik at han får ta på puppene dine, løft opp det øverste benet ditt, hold det oppe eller forsøk å plassere det bak ham.

Baklengs ridning med vri

Istedenfor at du rir ham den vanlige måten, få mannen din til å knele og hvile rumpa si på hælene sine. Med ryggen din mot ham, sett deg ned på penisen hans. Om bena dine ikke er sterke nok kan du kanskje støtte deg till fremover på hendene dine, det gjør ingenting for da får han en enestående utsikt...

Stående rytme

Neste gang du og din elsker bestemmer dere for å stå fremfor speilet og se på hverandre mens dere har sex, tilføye litt rytme i rutinene deres. Bøy deg ned så kroppen din er i en 90-graders vinkel med bena dine så rette som mulig.

Spør om mannen din kan rotere hoftene sine mens han går ut inn og ut av deg, sakte. Han vil se på kroppen din og stønne høyt, se ham i øynene mens han tar deg over vasken på badet. Be ham rise deg og gni rumpa di..det blir ikke bedre!

69 + 1

Når du tenker på 69-stillingen, tenker du selvsagt på oralsex. Men istedenfor å gjøre den nøyaktige stillingen, bruk heller teknikken. Istedenfor å ligge en oppå den andre, ligg side ved side, da vil dere begge kunne bevege dere fritt.

Bruk fingrene dine sammen med leppene dine. Han vil gni deg på klitoris, penetrere deg med fingrene sine og stimulere deg så mye han orker. Han elsker å se deg opphisset og kåt, men husk, ikke slutt å suge..

Bli vill!

Sex kan alltid fornyes, spesielt om det gjør at dere opplever mer glede og opplevelser.

Så neste gang du og kjæresten din skal kose dere, prøv disse tipsene og stillingene. Mannen din blir vill av å se deg så kåt og engasjert, han vil at du skal si hva du liker og hva han skal gjøre så ikke hold tilbake. Rist løs, bli vill og dere kommer til å gryle i kor!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning