Massere av glede..

Gi og ta - masser hverandre gla`!

Publisert Oppdatert
Det er viktig å løse opp stressknuter og ømme områder som stivner til i løpet av en stressende uke. Du og kjæresten kan kose dere og slappe av sammen, mens dere masserer hverandre til nye krefter.

God stund

Det finnes utallige gode massasjetips, og mange av dem hjelper deg å slappe av selv om du er den som står for masseringen.

Deilige dufter

Har du tenkt å satse på et elektronisk hjelpemiddel? Test lydnivået, små dingser kan bråke mye.

En god massasjeolje gjør jobben lettere. Velg en som dufter godt og ikke for sterkt. Lukt deg frem. Velger du en med innebygd virkning, for eksempel beroligende eller stimulerende, bør du kanskje ha et lite utvalg for forskjellige anledninger.

Ikke stress

Massasjestunden skal bare være god. Det er ikke en oppgave du må gjennomføre av plikt, slik som å betale månedens regninger. Sørg for at forutsetningene er de beste og skru av mobilen!

Du kan også massere deg selv såvel som partneren din. Prøv med å tre en plastpose over foten. Hell i et par spiseskjeer med olivenolje. Massèr i vei. Ta på en bomullssokk etterpå og gjenta andre foten før du legger deg. Da våkner du med silkemyke føtter!Kilde: Karina Ericsson Wärn og Lotta Kühlhorn, "Hverdagsluksus", Pantagruel Forlag 2006

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning