Lykkelig for alltid!

Slik blir forholdet perfekt!

Publisert Oppdatert
Dere trenger ikke miste de romantiske vibrasjonene selv om dere har vært sammen i flere år! Det kan være lurt å overraske hverandre i ny og ne og tretten er i dette tilfellet lykketallet.

1. Gjør noe nytt

Par utvikler ofte en spesiell dynamikk og oppfører seg på samme måte mot hverandre. Om dere bryter de daglige vanene på en positiv måte, vil dere gi nytt liv til forholdet!

2. Ta på hverandre - mye!

Det er ingen tvil om at klemming og kyssing når dere hilser på hverandre, eller å kose litt sammen etter sex, er lurt! Men enkle grep som å stryke på hverandre mens dere ser på TV, ta hånden hans mens dere går nedover gaten, eller kose på låret hans mens dere spiser middag, er gode måter å komme nærmere hverandre på.

3. Ikke bli kompis

Det er flott å være bestevenn med kjæresten din. Men styr unna å bli kompis med ham! Dette kan nemlig drepe sexlivet deres fullstendig. Det er derfor viktig å skille på ham og dine mannlige kompiser, sørg for at det hele tiden er en seksuell spenning mellom dere, flørte med hverandre og kose sammen.

4. Ha sex jevnlig

Om du ønsker å være så nær mannen din som mulig, kom deg opp i senga! Ingenting fører dere mer sammen enn et godt og aktivt sexliv. Dermed er det lurt om dere gjør sexlivet til en del av deres ukentlige rutiner, ha som mål å i allefall ha sex minst et par ganger i uken.

5. Snakk etter tur

For at dere begge skal få frem det dere tenker på, spill terapeut og klient og la den ene snakke mens den andre lytter. Gi hverandre innspill på det dere forteller og ikke bare legg vekt på ditt eget syn.

6. Finn en balanse

Når dere tar avgjørelser sammen, forsøke å finne en felles grunnflate. Dere bør begge skrive ned nøyaktig hva dere ønsker og prøve å forhandle dere fram til en felles løsning.

7. Vær positiv fremfor negativ

Om du ønsker å fortelle noe som plager deg til kjæresten din er det alltid lurt å være positiv istedenfor negativ. Han vil lytte til deg og ta det du sier til etteretning! Er du irritert over at han er sen til en avtale, kan du fortelle ham hvor glad du er for at han er så avslappet og laidback, men si at du ønsker at han er mer presis når dere har planer.

8. Ekko

Når du og kjæresten din krangler eller har en alvorlig diskusjon, er det lett å bli opphengt i hva du vil si til ham og ikke lytte til hva han har å si. Hvis du gjentar hva han forteller deg og han gjentar hva du forteller han, får dere begge med dere hva dere sa til hverandre.

9. Toleranse

Ingen av dere er perfekte, og slik vil det alltid være. Så istedenfor å la de irriterende elementene gå inn på dere, forsøke å godta småfeilene ved hverandre. Istedenfor å bli irriterte på hverandre, minn dere selv på at han er slik eller du er slik fordi du er lidenskapelig, engasjert, entusiastisk eller energisk.

10. Time-out

Det er viktig at dere tar dere pauser i hverdagen og bruker tid sammen som et par, og da må både mobilen, PC'en og TV'en skrus av. Det kan være en morotur eller bare noen stille timer for dere selv. Poenget er bare kjenne hvor godt det er å være sammen bare dere to.

11. Støtt hverandre

Det er ikke sikkert at du alltid er enig i alt kjæresten din tar seg til, men du bør alltid være på hans side, og han bør gjøre det samme med deg. Hvis ikke vil dere begge føle at dere ikke kan regne med hverandre. Det betyr ikke at dere skal si "du har helt rett" hele tiden, men lytt til ham og la ham vite at du støtter ham uansett.

12. Bruk litt penger på hverandre

Dere trenger ikke alltid vente til spesielle anledninger for å gi hverandre gaver og vise hverandre kjærlighet på den måten. Prøv å gjøre det til en vane å gi hverandre en liten oppmerksomhet uten at det ligger en grunn bak. Det behøver ikke være noe dyrt, kanskje du lager yndlingsretten hans til middag, eller han kjøper en pysjamas i yndlingsfargen din!

13. Vær en god date

Alle vet at ingen er fascinerende for evig tid. Etter å ha vært sammen en stund, er det mindre spenning i luften og kjæresten din kan bli litt kjedelig noen ganger. Det samme føler han for deg! For å veie opp for dette, finn på noe spennende sammen! Tenk utenfor boksen og gjør noe annet enn å spise middag og gå på kino. En knallkonsert eller snowboardtime er eksempler på aktiviteter litt utenom det vanlige.Kilde: Cosmopolitan.com

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com</>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning