Lillesøster Simpson i Playboy?

Ashlee Simpson, lillesøsteren til Jessica, skal ha blitt tilbudt hele to millioner pund for å kle av seg i Playboy. Hun skal etter å ha vurdert tilbudet lenge takket nei, kan pappa ha hatt noe å si, tro..?

Publisert Oppdatert
Playboy har vært på kjendisraid igjen, og denne gangen var det altså lillesøster Simpson som var målet. Det er viden kjent at familien Simpson er religiøse, og selv om pappa (og manager) Simpson tilsynelatende syns det er helt greit at døtrene vrikker seg rundt nesten nakne på scenen er det tydeligvis noe helt annet å stille opp i Playboy.

Popstjernen uttaler at hun vurderte tilbudet både lenge og nøye, men at hun til slutt bestemte seg for å takke nei.

Ashlee ble kjent da hun forsøkte å ta opp poparven etter storesøster. Hun har aldri helt klart å skille seg fra Jessica og nå mener en kilde Touch Weekly har snakket med at Ashlee burde stilt opp i Playboy, bare for å skape seg sitt eget image:

-Dette kunne ha vært det perfekte tidspunkt for henne. Det kunne ha vært hennes beste mulighet til å endelig skape sitt eget image, sier kilden til magasinet.

Vi er imidlertid litt usikre på om det å vise seg naken er den rette veien å gå dersom man vil skape seg en seriøs popkarriere..

Kilde: ananova.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning