Les deg til orgasme!

Ønsker du å fylle hodet med sexy kunnskap før du hopper til sengs med elskeren din? Da er det ti pirrende bøker som kan frese opp fantasien din!

Publisert Oppdatert
Det er moro å lære mer om sex, selv om du kanskje tror at du har gjort det meste med din partner, finnes det alltid mye mer dere kan prøve.

Info på sengekanten

Det er lagt ut informasjon alle mulige steder, og det er i grunnen ikke vanskelig å finne sextips om du er ute etter det. På Internett, på film og TV'en kan du sluke til deg forskjellig du ikke visste fra før av.

Likevel kan det være behagelig å ligge i sengen og lese en sexy bok, og dessuten benytte den som en bruksanvisning når du prøver triksene ut med din kjære!

Ti lekre tips

Doktor og direktør ved The Institute for Advanced Study of Human Sexuality, i San Francisco, Ted McIlvenna, har funnet frem ti sexbokanbefalinger til bruk i sengehalmen!

 • 1.Sex for One: The Joy of Self-Loving by Betty Dodson, Ph.D. (Random House, 1995).

  En frigjørende guide til den tryggeste sexen av alle, boken inneholder smakfulle illustrasjoner av forfatteren, god informasjon og erotiske ideer.
 • 2. Erotic Massage: The Tantric Touch of Love by Kenneth Ray Stubbs. Ph.D. (Putnam Publishing Group, 1998).

  Lær kunsten å føle med denne guiden. Mer enn 100 erotiske illustrasjoner gir deg og partneren din ideer til måter å føle på hverandre på nye måter.
 • 3.Secret Sexual Positions: Ancient Techniques for Modern Lovers by Kenneth Ray Stubbs, Ph.D.; Kyle Spencer. (Putnam Publishing Group, 1999).

  Sex som tar lang tid er stikkordet i denne boken og du finner over 100 illustrasjoner i boken.
 • 4.Going The Distance: Finding and Keeping Lifelong Love by Lonnie Barbach, Ph.D. and David L. Geisinger. (NAL/Dutton, 1993).

  Boken viser at langvarige, kjærlige forhold kan være de mest erotiske, hotte og frigjørende av alle forhold. Den er skrevet av en terapeut som har spesialisert seg på midtlivsforhold-tema, og særlig det å involvere intimitet og sex.
 • 5. The Pause: Positive Approaches to Menopause by Lonnie Barbach, Ph.D. (Penguin USA, 1995).

  Boken er en guide til medisinske diettmetoder, psykologiske og personlige strategier for å gjøre livet best mulig i overgangsalderen. Den er også god om du ønsker å vite mer om mannens middelalder.
 • 6. The New Good Vibrations Guide to Sex by Cathy Winks and Anne Semans. (Cleis Press, 1997).

  En fascinerende bok som dekker den mannlige og kvinnelige seksuelle helse, kreativ berøring, trygg sex, oral sex, fantasier og mye mer. Den inkluderer sitater fra menn og kvinner om hvordan man skal opprettholde et sunt og godt sexliv i alle livsfaser.
 • 7. For Each Other: Sharing Sexual Intimacy by Lonnie Barbach, Ph.D. (New American Library, 1983).

  Ideer, mosjon og anekdoter som hjelper deg å utvikle en felles tilfredstillende sex og et intimt vennskap.
 • 8.The New Male Sexuality: The Truth About Men, Sex and Pleasure by Bernie Zilbergeld, Ph.D. (Random House, 1999).

  Denne boken er svært detaljeorientert og rettet mot mannlig seksualitet, men den er også en inspirerende kilde for både menn og kvinner som er i et langvarig forhold. Den er skrevet med en dyp psykologisk innsikt og med god humor. I boken finner du kapitler med råd fra fedre som snakker med sønnen sin om sex.
 • 9.Becoming Orgasmic: A Sexual and Personal Growth Program for Women by Julia Heiman and Joseph Lopiccolo. (Simon & Schuster, 1992).

  Denne guiden for kvinner hjelper dem å oppdage hvordan kroppen responderer på sex. En støttende guide for seksuell eksperimentering og seksuell tilfredstillelse for kvinner og mennene som elsker dem.
 • 10. Turn-Ons: Pleasing Yourself While You Please Your Lover by Lonnie Barbach, Ph.D. (NAL/Dutton, 1997).

  En varm og fin bok om å ta vare på lidenskapen og romantikken i ekteskapet deres. Øvelser, hvordan/hvordan ikke og erotiske historier gjør dette til en underholdende og verdifull bok.

  Kilde: Ivillage.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning