La sexfantasiene komme ut i lyset

Sexguruen Tracey Cox mener det er på høy tid at vi lever ut sexfantasiene våre. Her får du hennes tips til hvordan dere gjennomfører dem!

Publisert Oppdatert
Kroppens største seksuelle organ er slett ikke det vi har mellom bena, men det vi har i hodet, nemlig hjernen. De aller fleste av oss har en eller flere seksuelle fantasier vi ikke har hatt muligheten til eller turt å prøve ut.

Hele verdens sexdronning, Tracey Cox, mener at fantasiene bør ut av fantasien og inn i det virkelige liv, og sammen med en partner. Inviter partneren din med på en hyrdestund han sent vil glemme, og gjør det i dag! Her er hennes tips til hvordan man kan leve ut fantasiene sine:

Fantasi nr 1:


Hun er erfaren, han er ung og uerfaren

Begynn forsiktig, gjerne sittende over en bedre middag ute. Han spiller sjenert og usikker, mens hun gradvis kommer nærmere og nærmere ved å stryke han på hånden, se på han med et intenst blikk, og spørre om de ikke snart skal gå. Hun balanserer på kanten, slik at han ikke helt vet om hun faktisk forsøker å forføre han, eller om han bare ønskedrømmer.

På veien hjem spør hun ham hvordan han har det, om han har hatt en fin kveld, og om hva planene hans er for resten av kvelden. Han tør ikke helt svare, siden han på en side håper å få være med henne hjem, men på en annen side tør han ikke helt å håpe på at han blir invitert. Hun spør om han ikke vil være med inn, fortsatt uten å røpe hva hun vil med han.

Hun ber han sette seg i hjørnet av sofaen, og setter seg selv ved siden av, men med en god meter i mellom for å ikke "skremme" han bort. Hun forteller at hun har et dårlig forhold bak seg, der problemet var at mannen ikke fant henne attraktiv nok. Så begynner dialogen rundt om han finner henne attraktiv, hva som er attraktivt, hvorfor det er attraktivt, og hva han har lyst til å gjøre med henne. Han på sin side forsøker å svare diplomatisk, men klarer ikke å skjule at han er pinlig berørt og opphisset på samme tid.

Etterhvert går praten over til at hun ber han ta av henne toppen, hun spør hva han liker av det han ser, hun ber han ta av henne BH'en, og hun spør om han vil ta på henne. Hun lar han være påkledd en stund, men etterhvert ber hun han stille seg opp foran henne, og hun kler av han.

Hun tar han med dit hun har bestemt at de skal ha sex, og forteller han at han skal få lære akkurat hvordan han skal tilfredstille en kvinne.

Fantasien avslutter med at han endelig forstår at hun faktisk VIL ha han, og han lar seg rive med.

Fantasi nr 2:


Å bli "voldtatt"

La oss understreke det med en gang; Vi mener ikke voldtatt i ordets rette forstand, men noen kvinner drømmer om å ha sex med en mann som tar fullt og helt kontroll. Den store forskjellen på dette og en voldtekt er jo nettopp at kvinnen til syvende og sist har kontroll selv, og kan si stopp når som helst.

Denne fantasien kan begynne med at hun står naken eller halvnaken foran et speil på soverommet deres. Han gjemmer seg, enten bak en gardin eller utenfor døren, og sniker seg ubemerket nærmere henne. Han hvisker til henne: "Stå helt stille, og gjør nøyaktig som jeg sier". Hun spiller redd og overrasket, og fryser til. Når hun har roet seg begynner hun å kjenne hvordan det føles at hennes nakne hud berøres av den påkledde mannen.

Han forteller at hun burde ha tenkt på å dra for gardinene før hun kler av seg om kvelden, han har nemlig fulgt med på henne på avstand i mange dager, drømt og fantasert om henne, og nå klarte han slett ikke å holde seg unna lenger.

Fortsatt stående bak henne forteller han hva han har tenkt til å gjøre med henne, og hun lytter. Han begynner forsiktig å stryke henne over magen og brystene. Hun forsøker å virke upåvirket og stritter i mot med ord, men ikke med handling. Hun står i mot alt han gjør mot henne - i begynnelsen. Etterhvert begynner hun å merke at hun er opphisset. Han sørger for å fortelle henne at han nok vet at hun har lyst, men at hun bare ikke tør å innrømme det. Etter å ha stimulert henne en stund der hun ikke helt vet om hun skal stritte i mot eller være med på leken lar hun ham stadig komme ett steg nærmere.

Fantasien avslutter med at de har sex.

Kilde: ivillage.com i_200238.JPG

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning