Kollegasex på jobben

Tilsynelatende et vilt eventyr, men å ha sex med en kollega kan gjøre jobbuken maksimalt spennende. Men før du hopper under kontorpulten hans, er det noen punkter du bør vite om.

Publisert Oppdatert
Du har hatt øynene på ham lenge, nå orker du ikke å vente mer og lar deg rive med av lyst og glede! Men følgende punkter er viktige, spesielt om dere jobber i et lite kontorlandskap.

Størrelse teller

Et lite til medium kontor kan være et potensielt katastrofeområde å bli tiltrukket av din kollega på.

Mens det å falle for en kollega nødvendigvis ikke er anbefalt i noe som helst kontormiljø, er det enda verre i et lite kontorlandskap hvor alle sitter "oppå" hverandre, både personlig og profesjonelt.

På den andre siden, det er jo naturlig å bli tiltrukket av noen som du jobber tett innpå hver eneste dag. Mens store kontorer ofte er mer upersonlige, er små kontormiljøer gjerne et fint sted å innlede et romantisk forhold.

Å hoppe eller ikke hoppe

Men når bestemmer du deg for at det er verdt det i forhold til din fremtid på jobben? Før du tar noen drastiske avgjørelser er det beste rådet å kikke litt nærmere på fordelene og katastrofene som kan knyttes til ditt nye karrierehopp.

Da kan du spørre deg selv om det er verdt prisen du må betale.

Fordeler

Som med de fleste nye forhold kommer den mest spennende delen i den tidligste fasen; flørtingen, hemmelige e-poster, smilene, seksuell lengsel, vitsene og lappene. Dette er bonuser som helt klart vil gi deg mye glede og en lang, hard dag på jobben!

 • Du føler deg livlig når du våkner om morgen, du kan ikke vente med å komme på jobb og se han i den frekke dressen, sexy jeansen eller i den blå skjorta du elsker..
 • Om han er en kontorkjekkas føler du deg kanskje som en av dem som nok en gang blir lurt inn i garnet hans. Men de andre på kontoret er kanskje sjalu og misunnelige på dere, så ikke bry deg mer med det!
 • Dere kan ha lunsj sammen. En vanligvis kjedelig kontorlunsj blir plutselig en intim lunsj komplett med flørting, kos og kanskje til og med en skikkelig kjapp en?
 • Når dere møtes på privaten har dere alltid noe å snakke om siden dere har så mye til felles på grunn av jobben.
 • Du har også alltid noen du kan dele dine jobbekymringer med. Samtidig kan du være der for ham når han trenger å blåse ut litt.
 • Gleden og spenningen ved å være intim på kontoret om dagen er at om ettermiddagen når de fleste er gått hjem, da kan dere ta den helt ut! Om dere har god kjemi er sjansene gode for at dere vil jobbe bra sammen parallellt med forholdet.

  Katastrofene

  Som med alt annet i livet kommer det nedturer med oppturer.. Den eneste forskjellen her er at når det går dårlig, er det katastrofalt!

 • Om du er ansvarlig for å avslutte det hele, kan det hende at han ønsker å hevne seg på deg og gjøre livet ditt surt på jobben. Kanskje han til og med prøver å få deg sparket.
 • På den andre siden, om han dumper deg er det du som blir bitter og kanskje vil du hevne deg? Også din egen sjalusi kan ødelegge for deg på jobben, spesielt når du ser ham sammen med andre damer som han flørter med og går til lunsj med.
 • Og sist men ikke minst: Om andre kolleger på kontoret har sett dere sammen, kan du være sikker på at dette vil komme tilbake til deg når det er slutt, og det vil ta lang tid før kommentarene gir seg!

  Ta en proff avgjørelse

  Om du noen gang havner i en slik situasjon er det viktig at du vurderer hva som kan skje om dersom du involverer deg med kjekkasen på jobben. Kan du stole på ham, kan du stole på deg selv?

  På en skala fra en til ti - hvor pinlig er det å treffe på ham etter at det er blitt slutt mellom dere?

  Om du ikke føler at du kan sjonglere privatliv og jobbliv, er gjerne det beste rådet å skille mellom de to og være profesjonell på jobben.  Kilde:about.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning