- Kjøp penisring til typen!

- Dere vil ha mye bedre sex, forsikrer Kjersti Antonsen.

Publisert Oppdatert
- Før var penisringer forbeholdt eldre menn, men nå er det mange gutter som bruker penisring under samleie, forklarer nettredaktør og seksualrådgiver ved Kondomeriet, Kjersti Antonsen.

Sexy hjelpemidler

Når damene kjøper gave til kjærestene sine, går det helst i penisringer, gjerne med klitorisstimulator på. Ringen skal holde blodet i penisen tilbake, noe som gjør at penisen blir større og følelsen blir intens. Samtidig skal den hjelpe gutten å holde lengre.

Da Kvinneguiden besøker en nyåpnet Kondomeri-butikk i Karl Johans gate, er butikkfasaden blitt freshere og mer sensuell.

- Mange føler at det er litt småheftig å besøke Kondomeriet for første gang, men vi merker at kundene som stikker innom en gang for å teste ut stedet, kommer tilbake flere ganger, forklarer Antonsen.

For å markere nyåpningen ble det delt ut kaffe og vibratorer til de første kundene. Selv om Kondomeriets målgruppe er kvinner mellom 20- og 35 år, er kundene alle slags mennesker av begge kjønn, single og par.

- Folk kommer hit for å få råd og hjelp, kanskje har de problemer med å oppnå orgasme under samleie, da har vi hjelpemidler. Par kommer gjerne og kjøper enten massasjeolje eller glidemiddel sammen, men også penisringer og vibratorer, sier Antonsen.

Vibrerende lørdagsgodt

Det er vibratorer som er bestselgerne i butikkene, men ikke hvilke som helst vibratorer.

- Vibratoren "Stubby" er populær. Det er en rosa, silikonvibrator med en g-punktsmassør og den er vanntett med en kul design. I tillegg er Sex-og singelliv-vibratoren "Rabbit" populær. Det er mange gutter som synes det er kult å kjøpe vibrator til dama si, smiler Antonsen.

Seksualrådgiveren mener at det alltid passer å gi sexleketøy i gave til kjæresten sin.

- Hvis du vil gi gaven til jul, er det greit å gi den i morgengave eller som en midtnattsgave når bestemor har lagt seg, jeg anbefaler ikke å gi gaven fremfor andre familiemedlemmer, ler Antonsen.

Ellers kan du jo gi gaven til kjæresten din når han eller hun skal bort over lang tid, har vært borte i lang tid eller gjerne i bursdagsgave.

- Hvorfor ikke gi en vibrator som lørdagsgodteri? spør Antonsen.Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning