Kjærlighet etter skilsmisse

Når støvet legger seg og livet går tilbake til normalt etter en turbulent tid, vil du gjerne finne en kjæreste igjen. Kast deg i det, det er ikke umulig!

Publisert Oppdatert
Du savner helt sikkert selskapet av en mann i huset, men vi vet alle at for å treffe en ny mann, må du gjøre en liten innsats.

Om du hopper i det med begge bena, finner du kjapt ut at å date noen ikke er som å sykle. Om det har vært en stund siden du datet sist, må du gjerne finjustere litt på de rustne evnene dine. Å date noen etter en skilsmisse, kan være skremmende og bra på samme tid. Men det kan også være overveldende og forvirrende. Derfor finnes det tips for hvordan du kan komme deg trygt tilbake til datingsonen og nyte din nye frihet.

Legg detaljene rundt skilsmissen din igjen hjemme.

Ingenting er mer uattraktivt enn å prate i timesvis om problemene du opplevde i ditt forrige forhold. Tema vil komme opp og når det gjør det, hold det kort og fokuser oppmerksomheten din på daten din og ha det kjekt i øyeblikket. Du kan være åpen og ærlig med daten din uten at du bretter deg ut hundre prosent med en gang.

Vær deg selv

Slapp av og la deg virkelig skinne. Å date handler om å bli kjent med en annen person,og å finne ut om den personen har sider som vi liker, og uansett så passer det alltid å avtale en date nummer to. Husk at daten din helt sikkert er bekymret også og ønsker å gjøre et godt førsteinntrykk på deg. Vær deg selv og oppfordre daten din til å gjøre det samme. Smil og nyt øyeblikket, det er smittsomt og før du vet ordet av det, vil dere begge være avslappet og komfortable.

Det er en date, ikke en terapitime!

Om du har vært igjennom en skilsmisse, særlig etter et langt ekteskap, har du sikkert vært i en eller annen form for terapitime. Kanskje har du lært flere forskjellige ting i terapitimene dine om følelser og forvirring, oppturer og nedturer. Dette er helt sikkert interessant for deg, men vær sikker på at daten din vil synes at du er litt sprø dersom du legger ut om alle tankene dine og deler for mye informasjon. Hold det mellom deg og terapeuten din.

Vis interesse

Gi daten din oppmerksomhet, bli kjent med personen du spiser middag med. Still spørsmål og lytte med en genuin interesse. Ingenting er mer smigrende for en annen person enn å vite at det de har å si betyr noe. Jo flere spørsmål du stiller, jo mer kunnskap får du, noe som vil hjelpe deg å bestemme om det blir en date nummer to eller ikke.

Ikke bli for seriøs

Date fordi du vil date. Gi deg selv en sjanse til å møte nye folk og ha det gøy underveis før du ser etter ditt neste, seriøse forhold. Det vil gjøre at du ikke hoppe ut i fra stekepannen og inn i elden!

Avslutte daten

Hvordan daten skal ende er opp til deg. Om du vil kysse daten din eller om du vil at han skal overnatte hos deg, bestemmer du helt selv. Gjør det du føler er riktig for deg og daten din. Men om alt du vil er å hanke en taxi etter daten er over, gjør det! Likevel, husk å være forsiktig når daten er slutt, alle mennesker fortjener respekt uansett hvordan daten har gått.

Tips:

Nøkkelen til å finne kjærligheten etter skilsmissen, handler om å ha det gøy! Du må gi slipp på fortiden og gi deg selv lov til å være lykkelig med livet som det er, og med deg selv. Du er en attraktiv og verdifull person som fortjener oppmerksomhet og lykke. Opp og hopp og nyt deg selv og selskapet!Kilde: about.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning