Imponerende dumt

10 dumme ting menn gjør for å imponere kvinner!

Publisert Oppdatert
Ifølge nettstedet Askmen.com har menn dummet seg ut for å imponere kvinnen helt siden Adam lot seg overtale av Eva til å ta en bit av eplet¿ De hevder at alle menn på ett eller annet tidspunkt har, eller kommer til, å dumme seg loddrett ut for å få draget på en dame de er interessert i.

Les også: Over eksen fort som f...

Les også: Les kroppsspråket hans

Les også: Slik binder han seg til deg


10 dumme ting han gjør for å imponere den han vil ha:

1. Drikke for mye
Jo da, alkohol gir bedre selvtillit, og får han til å bli mer komfortabel. Men det finnes en grense, og dessverre er det en del menn som krysser denne og viser heller usjarmerende sider.

2. Spiller tøff
Den eneste tingen verre enn en sjenert mann som ikke sier et knyst, er kanskje når den sjenerte forsøker å spille tøff. Det blir krampeaktig, og gir et helt feil inntrykk.

3. Uten t-skjorte
Greit nok at han har muskler, og ikke er redd for å vise det. Men såfremt man ikke er på stranda, i dusjen eller andre plasser hvor det er naturlig å gå med bar overkropp, gjør man best inntrykk med skjorta på.

4. Lyve
Her menes ikke de hvite løgnene vi alle kommer med fra tid til annen, men større og mer avgjørende løgner, som å unnlate å fortelle at man har et barn fra før, har vært i fengsel eller fortelle at man er visedirektør når man egentlig er arbeidsledig.

5. Strekke seg for langt
I et desperat forsøk på å imponere eller bli godt likt, kan han komme til å strekke det for langt og gi inntrykk av at han liker noe han egentlig ikke kan fordra.. Som å bli med deg på kjole-shopping, kunstutstilling eller se en dårlig romantisk komedie på kino. Hyggelig at han blir med, men ikke hvis han etter 6 måneder plutselig nekter plent å bli med på de samme tingene.

6. Lage gourmetmat
Å lage mat til den man har kjær er stort sett ansett som en romantisk gest. Men hvis man er komplett udugelig på kjøkkenet er selvinnsikt en bra egenskap. Selv om det er tanken som teller, er det ingen ting som dreper stemningen som halvt rå kylling og smakløse nudler.

7. Med på ekstremsport
Hvis man ikke har lyst til å hoppe i strikk eller fallskjerm, bør dette unngås. Ingen date bør inneholde besvimelser, oppkast eller våte bukser¿

8. Spille i band
Det er stor forskjell på å spille fordi man virkelig elsker musikk, og fordi man ønsker å dra damer.

9. Fikse på bilen
Noen menn tror at jenter lar seg imponere av kraftige høyttalere eller alskens duppeditter til bilen. Men for de aller fleste er en bil noe som tar en fra A til B. Å lakkere flammer på panseret er heller ikke en damemagnet.

10. Tatoveringer med navn
Å tatovere sin utkåredes navn på kroppen er som å be om at det blir slutt, og at man sitter igjen merket, på mer enn en måte...

Kilde: Askmen.com dum_hoyde

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning