Ikke snakk om eksen din!

På dateren? Det siste du bør snakke om eksen din..

Publisert Oppdatert
Selv om du skal være ærlig med din nye kjæreste eller date, så er det visse ting du helst bør holde litt igjen på, eller iallefall passe på hvordan du formulerer.

1. Ikke si: "Alle elsker ham".

Si heller: "De fleste liker ham, men de kjenner han sannsynligvis ikke godt nok".

Alle menn vil føle seg som den beste du noen gang har datet og han trenger å vite at han er din favoritt, i alle fall akkurat nå..

2. Ikke si: "Han tjener godt".

Si heller: "Lønn er ikke det viktigste, så lenge du elsker det du gjør".

Hvis eksen tjente veldig mye penger bør du holde dette for deg selv. Selv om penger ikke betyr mye for deg, kan dette føles vanskelig for en ny date.

3. Ikke si: "Han knuste hjertet mitt".

Si heller: "Vi blir alle såret innimellom".

Når forhold avsluttes går man som regel gjennom en periode hvor ting føles sårt og vondt. At du fremdeles dveler ved fortiden og bærer på bagasje, virker negativt på daten din.

4. Ikke si: "Han har det kjempebra nå".

Si heller: "Jeg har ikke hørt fra ham på en stund, men han har det sikkert fint".

Noen par holder kontakten etter at det er slutt, og for mange kan det funke kjempefint! Men da er det viktig å holde forholdet på et platonisk nivå, er det fremdeles kjærlighet og attraksjon der, kan dette gjøre saken mye verre og følelsene endeløst forvirrende..

5. Ikke si: "Han tok meg med hit en gang".

Si heller: "Her har jeg vært før, men husker ikke helt når".

Han er ikke naiv, han forstår at du har levd et liv før kjærligheten ledet dere mot hverandre. Det betyr ikke at du trenger å fortelle ham detaljene.

6. Ikke si: "Han kjøpte dette til meg".

Si heller: "Dette har jeg hatt lenge".

Hvis du har fått noe av eksen du har lyst til å fortsette å bruke, kan det være lurt å lire av seg en hvit løgn om hvor du har fått det fra. Hvis ikke vil han alltid bli påminnet om eksen din når han ser smykket, solbrillene eller sengetøyet han vet du har fått av din forrige flamme.

7. Ikke si: "Han og jeg planlagte å ..".

Si heller: "Vet du hva jeg alltid har hatt lyst til?".

De fleste par planlegger ting de aldri fikk gjort. Selv om forholdet ender er det ikke nødvendigvis sikkert at drømmene dine forsvinner, men sørg for å skape nye drømmer og planer med daten din.

8. Ikke si: "Han er morsom".

Si heller: "Du er den morsomste fyren jeg noen gang har møtt!".

Menn elsker å få kvinner til å le, og de vet at de fleste kvinner er på jakt etter en mann med humor. Hvis du syns daten din er morsom, sørg for å fortelle ham det.Kilde: Cosmopolitan.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning